Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. KOSOVA’DA ÜNİVERSİTE

KOSOVA’DA ÜNİVERSİTE

admin admin -
71 0

KOSOVA’DA ÜNİVERSİTE

Liseyi yurtiçinde okuyan ve meslek liseleri veya diğer liselerde eğitimlerini tamamlayıp üniversite eğitimlerine başlayacak olan gençlerimiz, yurtdışında üniversite okumak gibi eşsiz bir fırsat yakalıyorlar. Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, gençler için yurtdışı eğitim seçenekleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadır.

Gençlere, herhangi bir sınava girmeden, ülkenin en önde gelen üniversitelerinden fakülte eğitimi alabilmeniz, mesleğinizle ilgili önemli deneyimler ve kazanımlar da sağlayacaktır. ilk olarak, yurtdışında okumanın özelliklerini deneyimleyeceksiniz. Farklı kültür, din ve uluslardan öğrenci arkadaşlarınızı tanıma ve onlarla vakit geçirme fırsatı bulacaksınız.

Erken kayıt avantajlarından mutlaka yararlanmalısınız. Her okula verilen kısıtlı bir Türk öğrenci kontenjanı vardır. Doğu Avrupa’nın en seçkin eğitim kurumlarından olan Kosova’nın üniversitelerine öğrencilerimiz sınav şartı olmadan kabul edilmektedir. Taban puan şartı veya sistemi yoktur. Ayrıca ülkemizdeki sınav sistemine bağlı kalmadan tamamen kendi başınıza da sınava girebilirsiniz. Kosova üniversiteleri denklik konusunda da sorun yaşamayacağınız okullardır.

Avrupa’nın ve Balkanlar’ın merkezi coğrafyasında, prestijli üniversitelerde lisans ve yüksek lisans eğitimi alma şansını yakalayacaksınız. Seçkin, değerli akademik isimlerden, alanlarında eşsiz eserler vermiş hocalardan dersleri göreceksiniz. Üstelik kosova üniversiteleri ücretleri de oldukça uygundur. Altyapısı donanımlı kampüslerde, hem eğitim alacak, hem de sosyal olanaklardan faydalanacaksınız. Modern sınıflar ve amfiler, donanımlı ve teknolojik laboratuvarlar, temiz ve güvenli yurtlar sizleri bekliyor.

EUROSTAR YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

İstiklal Caddesi No: 49 (Mavi Han) Kat: 5 Taksim / İstanbul

0212 709 87 09 – 0212 244 66 00

www.eurostaryurtdisiegitim.net

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir