Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Royal Canin Köpek Mamalarının Diğer Mamalardan Farkları Nelerdir?

Royal Canin Köpek Mamalarının Diğer Mamalardan Farkları Nelerdir?

admin admin -
31 0

Bazı mamalar özeldir. Bu mamaları özel restoranlarda hazırlanan yemeklere benzetebilirsiniz. Nasıl ki her damak tadına göre farklı şekillerde hazırlanan yemekler varsa evcil hayvanlar için de aynı durum geçerli olmaktadır. Söz konusu olan köpek ve kedi mamaları olduğunda da farklı markalarında farklı ürünleri olduğunu unutmamak gerekir .

Hiç şüphesiz, royal canin köpek maması benzer maamlaar ile kıyaslandığı zaman bir adım daha öne çıkmayı başaran mamalar arasında yer alır. Peki ama bu mamaları bu kadar farklı yapan şey tam olarak nedir? Kaliteli mi yoksa doğru ürün tercihi mi?

Royal Canin Neden Farklı?

Öncelikle bu markanın neden farklı mamalar yaptığını yanıtlayabilmek için, üretim şeklini iyi analiz etmemiz gerekir. Her zaman için farklı türlerin gıda ihtiyaçları üzerine çalışmalar yaptıklarını biliyoruz. Normal bir köpek için standart bir yem üretmek yerine onlar gerçek anlamda bir mama üretiyorlar. Nasıl ki insanların belli başlı mineral ve vitaminlere ihtiyaçları bulunuyorsa aynı durum köpek ve evcil hayvanlar için de geçerli olmaktadır. Royal Canin kalitesi bu tarz istekleri analiz ederek daha ayrıcalıklı bir şekilde çalışmaları yapmaya devam ederler. Yılların verdiği deneyim ile yapılan bu çalışmalarda her zaman için kaliteli olandan yana tercihlerini kullanırlar.

Tek Başlarına Değiller!

Tabii ki bu durumu tek royal canin özelinde de değerlendirmemek gerekir. Benzer şekillerde üretim yapan nd kedi maması da bu seçenekler arasında yer almaktadır.

Aslında internette bazı yanlış anlaşılmaların da olduğunun altını çizmekte fayda var. Buna göre bazı markaların sadece kedi yada köpek maması üzerine ustalaştığı ve kedi maması üreten markaların köpek, köpek maması üreten markalarında kedi mamalarının kaliteli olmadığına dair bir yanlış anlayış bulunur. Aslında bu durum tam olarak gerçeği yansıtmamaktadır. Şöyle ki, büyük markalar her zmaan için farklı üretim tesislerinde farklı uzmanlar tarafından araştırmalar ve analizler yaparak bu mamaların üretimini tamamlar.

Bu konuda kısaca bir örnek vermek gerekirse, proplan köpek mamasının kaliteli olduğu kadarproplan kedi maması son derece kaliteli bir seçenek olarak ön plana çıkmaktadır. Sadece bu noktada evcil hayvanlarınıza kulak vermeniz de önemli olur. Çünkü mama ne kadar kaliteli olursa olsun, bazı durumlarda evcil hayvanlar o mamaları tercih etmek istemeyebiliyorlar. Çünkü onların ihtiyacı olan gıdaların içerisinde bulunmaması gibi bir sorun ortaya çıkabiliyor. Bazı durumlarda da alerjenlerden yada basitçe damak tadından dolayı bu istek oluşmayabiliyor.

Böyle sorunlarla karşılaşmamak adına sizler de öncelikle evcil hayvanlarınıza kulak vermeyi deneyebilirsiniz. Onun istekleri ve özelliklerini baz alarak hangi mamayı tercih ettiğini iyi belirlerseniz orta – uzun vadede son derece sağlıklı bir dostunuz olacaktır. Yalnız onun tercihlerine kulak verirken her zaman için bazı ürünlerin daha da pahalı olabileceğini de unutmamalısınız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir