Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Galatasaray’da Okan Buruk’un Dikkat Çağrısı: Rehavete Kapılmayın!

Galatasaray’da Okan Buruk’un Dikkat Çağrısı: Rehavete Kapılmayın!

haber haber -
11 0

Oyuncularına Uyarılar

Galatasaray‘ın zirvedeki farkı açan performansıyla dikkatleri üzerine çektiği bir dönemde Okan Buruk, takımındaki rehavetin önüne geçmek için sıkı bir şekilde çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, oyuncularıyla konsantrasyon kaybı yaşanmaması için sürekli iletişim halinde.

Derbi Öncesi Uyarılar

Adana Demirspor maçının önemine vurgu yapan Buruk, derbiye en az 4 puan farkla önde çıkmanın gerekliliğini vurguladı. Her detayın önemli olduğunu belirten Buruk, bir beraberliğin bile her şeyi tersine çevirebileceğini aktardı.

Puan Farkı Yokmuş Gibi

Okan Hoca, takımının puan farkı olmadan mücadele etmesi gerektiğini ve ciddiyeti elden bırakmamaları gerektiğini vurguladı. Bu tutumun, başarı için önemli olduğunu ifade etti.

Kadro Belirlendi

Adana Demirspor maçı için kadrosunu belirleyen Okan Buruk, kazanan kadroyu bozmayacağını ve Pendikspor 11’iyle sahada olacağını belirtti. Zorlu deplasmanda Ziyech ve Barış Alper kanatlarda görev alacak, Kerem Aktürkoğlu ve Zaha ise yedek soyunacak. Sağ bekte ise Kaan Ayhan forma giyecek.

Zirvede Okan Buruk

Okan Buruk, yakaladığı puan ortalamasıyla Avrupa’nın zirvesinde yer alıyor. Son iki sezonda 2.41’lik puan ortalaması tutturan Galatasaray’ın hocası, Pep Guardiola, Carlo Ancelotti, Jürgen Klopp gibi isimleri geride bırakarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir