Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bekçi ve Devriye Tur Kontrol Sistemi Nedir?

Bekçi ve Devriye Tur Kontrol Sistemi Nedir?

admin admin -
21 0

Bekçi ve Devriye Tur Kontrol Sistemi Nedir?

Bekçi ve devriye tur kontrol sistemi; belirli alan içerisinde görevli bekçilerin, görev saatleri içerisinde gölgede aktif çalışıp çalışmadıkları ve güvenlik zafiyetinin olup olmadığı tespit edilerek kayıt altına alınmasını ifade etmektedir. Kontrol sistemi, büyük bir alan içerisinde kurulan denetim sistemini de ifade etmektedir. Bekçi ve devriye tur kontrol sistemi ile ilgili ayrıntılı bilgiler yazının devamın da bulunmaktadır.

Bekçi ve Devriye Tur Kontrol Sistemi Nasıl Çalışır?

Bekçi ve devriye tur kontrol sistemi çalışma sistemi oldukça geniş bir alanı kapsamaktadır. Alan içerisinde görevli bireylere, sisteme kayıtlı bir güvenlik tomu teslim edilmektedir. Yine alanın içerisin belirli noktalara, görevlilerde ki güvenlik tomunu okumaya yarayan cihazlar yerleştirilmektedir. Güvenlik görevlileri veya bekçiler, görev saati içerisinde, belirtilen saatler arasından cihazların konumuna giderek, güvenlik tomunun konumunu kayıt etmektedir.

Devriye tur kontrol istemi, bekçilerin görev saatleri içerisinde aktif olarak çalışıp çalışmadıklarını, bölgede aktif olarak dolaşıp dolaşmadıklarını ve noktaları saatinde gezip gezmediklerini tespit etmektedir.

Bekçi ve Devriye Tur Kontrol Sisteminin Faydaları?

l Bekçi veya devriye görevi atan görevlilerin görevlerini ifa edip etmedikleri tespit edilmektedir.

l Görevlilerin, görevli oldukları noktaları zamanın da denetlenip veya denetlenmedikleri tespit edilmektedir.

l Görevlilerin, denetleme tarihi ve saatleri kayıt altına alınmaktadır.

l Görevlilerin, görevlerini savsaklamaları engellenmektedir.

Bekçi ve Devriye Tur Kontrol Sistemleri Fiyatları?

Bekçi ve devriye tur kontrol sistemi fiyatlarında büyük farklılıklar bulunmaktadır. Fiyatlar, ürün kalitesi ve ürün markalarından kaynaklanmaktadır. Kurumlar, ekonomik ve taleplerini karşılayan ürünleri seçip sipariş verebilmektedirler. Devriye tur kontrol sistemi ile alakalı birçok ürün bulunmaktadır. Firmalar, bekçi ve devriye tur kontrol sitemleri ile ilgili kapsamlı ürün bilgisi ve fiyat bilgilerine, kurumların resmi siteleri üzerinden ulaşa bilmektedirler.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir