Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Tez Hazırlama Merkezi İncelemesi – Tez Yazımında Güvenilir Mi?

Tez Hazırlama Merkezi İncelemesi – Tez Yazımında Güvenilir Mi?

admin admin -
32 0

Ben İnşaat Mühendisiyim. Projelerde kullanılmak üzere teknik raporlar ve taslaklar hazırlamaktayım. Son zamanlarımda iş yoğunluğumdan dolayı profesyonel tez yazım hizmetlerine ihtiyaç duymuştum. İnternet siteleri üzerinden araştırma yaparken bu alanda hizmet yürüten Tez Hazırlama Merkezi’ni tespit ettim. Şimdi sizlere deneyimlerin ve düşüncelerim doğrultusunda Tez Hazırlama Merkezi hakkındaki görüşlerimi aktaracağım.

1- Tez Hazırlama Merkezinin İşleyişi ve Hizmetleri Nasıldır?

Tez Hazırlama Merkezini aramanız durumunda sizleri online müşteri temsilcisi karşılıyor. Tez Hazırlama Merkezi öncelikle müşteri memnuniyeti odaklı çalışma sergiliyorlar. Proje yazım aşamasında konunun belirlenmesinden teslim sürecine kadar her adımda 7/24 online destek sağlıyorlar. Yazım sürecinde ayrıca dilbilgisi düzeltmeleri ve metnin akışının iyileştirilmesi gibi birçok konuda destek sağlıyorlar. Veri analizine ihtiyaç duyulması durumunda hangi analiz yönteminin kullanılması gerektiği hususunda bilgilendirme yapıp sonuç ve tartışma kısmının tamamlanması sürecinde de destek sağlıyorlar. Tez teslim sürecinde kaynakça ve atıflandırma kısmının kontrolünü sağlayarak tezi üniversitenin belirlemiş olduğu tez yazım kılavuzuna uygun hale getiriyorlar. Tez içerik teslimini intihal ve yapay zeka kontrol programından geçirilmesi sonucunda gönderiyorlar. Mali açıdan sıkıntıya düşülmemesi adına taksitlendirme imkanı sağlayıp tez yazım sürecinde de alanında uzman hoca ile sizleri görüştürme imkanını sağlıyorlar.

 

2- Tez Hazırlama Merkezi Güven Veren Bir Firma Mı?

Tez Hazırlama Merkezi’nin güvenilir firma olduğunu belirtmek istiyorum. Peki Tez Hazırlama Merkezine neden güvenmelisiniz?

 

  • Tez Hazırlama Merkezi projenin detaylarına özen gösterip her süreçte tarafıma bilgi vererek güven duygusunu pekiştirdiler.
  • Alanında uzman danışman Hoca ile ücretsiz görüşmemi sağladılar.
  • Projenin ilerleyişi hakkında tarafıma düzenli güncellemeler yaparak bilgi verdiler.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı bir yaklaşım sergiledikleri için taleplerimi anlayıp ihtiyaçlarımı karşılamak için zaman ayırdılar.
  • Projeyi intihal programı kontrolünden geçirdikten sonra tarafıma gönderdiler.
  • Tarafıma kredi kartı ile taksitlendirme imkanı sağladılar.

 

 

3-Tez Hazırlama Merkezi Hakkında Hizmet Alanların Görüşleri Nedir?

Tez Hazırlama Merkezinin ortaya koymuş olduğu hizmetin kalitesini öğrenebilmem için sosyal medya platformları, Google Aramaları sonuçları ve internet Sitesi üzerinden araştırmalar yaptım. Öğrencilerle ilgili tezhazirlamamerkezi.net sitesi üzerinden olumlu yorumları okudum. Bu yorumlar ne kadar sağlıklı olabilirdi. Tam anlamıyla doğruluğunu teyit edemedim. Aldığım başarılı proje yazımı hizmeti sonucunda tarafıma profesyonel destek sağladılar.

4- Tez Hazırlama Merkezi’nin Olumlu ve Olumsuz Yönleri Var Mı?

Tez Hazırlama Merkezi hakkındaki olumlu ve olumsuz yönlerini tarafsız bir şekilde sizlerle paylaşmak istiyorum.

Olumlu Yönleri Nedir?

  • Tez Hazırlama Merkezi akademik kadrosuyla tarafıma alanında uzman kişi Ahmet Bey tarafından profesyonel destek sağladılar.
  • Proje içeriklerini Turnitin (Benzerlik Oranını Tespit Etme) kontrolünden geçirildikten sonra tarafıma ilettiler.
  • Proje yazımı aşamasında her aramamda hafta sonu dahil, güler yüzle zamanında geri dönüş sağladılar.
  • Proje yazım sürecinde taksitlendirme seçeneği sundular.

Olumsuz Yönleri Nelerdir?

  • Proje yazımında kendilerine hızlı dönmeme rağmen içeriği tarafıma 1 gün sonra gecikmeli olarak gönderdiler.

5- Neden Tez Hazırlama Merkezini Tercih Etmeliyim?

Proje yazım desteğini Tez Hazırlama Merkezi’nin alanında uzman ve deneyimli ekibinden Ahmet Bey’den aldım. Kendisiyle yapılan telekonferans görüşmesi sonucunda proje yazımının tüm sürecinde bana destek olacağını iletti ve öyle de oldu. Proje yazımındaki özgün içerikleri turnitin raporuna sokarak göndermesi benzerlik oranının düşük olduğunu ortaya çıkardı. Tarafıma taksitlendirme imkanı sağladılar. Tüm bu hususlar dikkate alındığında neden Tez Hazırlama Merkezini Tercih Etmeliyim sorusunun cevabı da kendiliğinden ortaya çıkmış oluyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir