Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Beğenilen özelliği kopyalıyor

Beğenilen özelliği kopyalıyor

admin admin -
38 0

Twitter ve Instagram, kullanıcılarına birden fazla hesap ile giriş imkanı tanıyor. Facebook, diğer sosyal medya uygulamalarında da olduğu gibi birden fazla hesap kullanımına olanak sağlayacak.

Veri skandallarıyla gündeme gelen Facebook, geçtiğimiz haftalarda Avrupa Birliği engeline takıldı. Kişisel bilgilerin ABD’de depolanmasına karşı çıkan Avrupa Birliği ülkeleri, Meta’nın itiraz etmesi halinde hem Instagram hem de Facebook’u engelleyecek.

Facebook kullanıcıları, bir hesaba en fazla beş adet farklı profil ekleyebilecek. Profiller arasında geçiş kolaylığı da sağlayacağını belirten firma, yeni özelliğini yakında tüm kullanıcılara sunacak.

Facebook, yeni özelliğini kullanıcıların aile ve arkadaş çevresiyle sınırlı kalmaması için geliştirdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, “Facebook kullanıcılarının yemek pişirme, tasarım veya seyahat gibi hobileri için oluşturulmuş profillere sahip olmasını istiyoruz. Kullanıcılar, yalnızca aile üyeleri veya arkadaşlarıyla iletişime geçtikleri ayrı bir profil de oluşturabilecek.” ifadelerine yer verdi.

Facebook şubat ayında yaptığı açıklamada, ilk kez kullanıcı kaybı yaşandığını bildirdi. 2022’nin ilk çeyreğinde tekrar yükselişe geçen aktif kullanıcı sayısı, toplam 1.96 milyar kişiye ulaştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir