Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tolga Karaçelik’in Olay Netflix Filmine İlk Bakış;

Tolga Karaçelik’in Olay Netflix Filmine İlk Bakış;

admin admin -
26 0

Tolga Karaçelik’in Olay Netflix Filmine İlk Bakış;

Ortalığı Kasıp Kavuran Rapunzer’in Çılgın Yönetmeni Tolga Karaçelik

Yeni Bir Film ile Sinemaseverler ile buluşuyor.

Sıra dışı yapımlarıyla izleyiciyi etkisi altına almayı başaran Tolga Karaçelik, Netflix’te gündemden düşmeyen Rapunzer dizisinin de yönetmenliğini üstlendi.

Yeni Filmini sosyal medya üzerinde kullananan yazar ve yönetmen Tolga Karaçelik yeni bir etki yaşatmaya devam etti..

Ünlü yazar ve yönetmen filmini çıkarmak istediği bu hikaye’nin Ana karakterlerin ve İsmini Gizli tuttuğu Kişilere vermiş olabileceği zarardan dolayı suçluluk duyduğunu dile getirdi.

OGM Pictures yapımcılığında çekilecek olan film ve Bir İrlandalı kız ve Lübnanlı Bir Gencin Karakterini oynattı. Netflix’te anlaşma sağlanan Filmin çalışmalarına yakında başlanacağı, Netflix Türkiye ve Netflix Global Duyurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin başrollerini paylaştığı iddialı Film’de ayrıca, Meriç Aral, Ertan Saban, Ecem Uzun ve Alper Saldıran gibi isimler de yer alacağını duyurdu. Filmin yönetmenliğini, Gişe Memuru, Rapunzel, Kelebekler ve Sarmaşık filmlerinin ödüllü ismi Tolga Karaçelik’in yaptığı Filmin çekimleri yakın zamanda Başlanacağını. Netflix tarafından, başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin, aynı zamanda yönetmen Karaçelik’in bulunduğu bir mesaj paylaşıldı ve “Kıvanç. Özge. Tolga. Bundan fazla söze gerek yok. Çok yakında. Sadece Netflix’te.” notu düşüldü.

Filmin senaristlerinin oluşturduğu ekibin başında Jason George ile anlaşma sağlandı, diğer üyeler arasında Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı, Muhammed Aslan yer alacak.

Filmin konusu:

Sosyal medya hesabında Kimsenin tanımadığı bir kız ortaya çıkması ve onlarca kişinin Hayatını bilen esrarengiz bir kişiliğe sahip bir kız, kendisine istek atanların ve eklediği kişilerin çoğu bilgisine sahip Ana karakterimiz, Herkese Dejavu bir hayata sürükler, Sosyal medya’da Tanımadığı insanlara dejavu yaşatan ve sosyal medyanın etkisinin önemli olduğunu kaleme alan yazar ve yönetmen Tolga Karaçelik Filmin ve Ana karakterlerin ismini gizli tutan yönetmen, Mayıs’ta Netflix’te Yayınlaması için Çekimlere başlanacağını söyledi.

Yönetmen Tolga Karaçelik Açıklaması: Filmin ana karakterleri bu filmden habersiz olarak kalacaktır, film gişe rekorlarını kıracak bir film olduğuna görüyoruz, Bu Film gerçek kişiler ile karakter edildiği için, 50 kişilik ekibim ile 4 ülke ve 12 şehirde dışarda izlenmeye başladık, Filmin Galasın’da bu iki Arkadaşı özel olarak davet etmek isterim, size göre hayali, bize göre gerçek kişileri ağırlamak için, elimizden geleni yapacağız, Filmin İsmini ve Sinema Galasını ileriki zamanlarda Açıklayacağız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir