Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Renkli Top Patlatma Oyunları Oyna

Renkli Top Patlatma Oyunları Oyna

admin admin -
25 0

Renkli Top Patlatma Oyunları Oyna

Her yaştan bireyin oynayabileceği kaliteli oyunlar mevcuttur. Bunlar arasında yer alan renkli top oyunu oldukça sevilir. Oynaması kolay bir oyun olduğu için küçük çocukların da oynamasına olanak verir.

Renkli top patlatma oyununda renkli toplar ekranda bulunan atış alanına göre atılır. Atış bölümünde hangi renk top varsa üst taraftaki toplarda da o rengin olması gerekir. Aynı renk toplar bir araya gelince birbirini patlatır ve puan kazanılır. Hız oranı da puan kazandıkça artarak devam eder.

Renkli Top Patlatma Oyununu Kim Oynar?

Renkli top patlatma oyununu büyük küçük demeden herkes rahatlıkla oynayabilir. Bu oyunun oynanması için sadece bilgisayara ihtiyaç yoktur. Android ya da iOS uyumlu bir cep telefonunuzun olması da oyunun oynanması için yeterlidir.

Renkli top patlatma oyunu internet bağlantısının var olması halinde oynanır. Bu yüzden internetinizin bulunması gerekir. Oyunu hızlı ve duraksamadan oynamak isterseniz Renkli Toplar sitesini tercih edebilirsiniz. www.renklitoplar.com sitesinden güvenli bir şekilde oyunu oynayabilir, keyifli saatler geçirebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir