Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Pvc Mousepad

Pvc Mousepad

admin admin -
52 0

Pvc Mousepad

Ofis ve ev çalışanları, bilgisayarda daha verimli çalışmak veya oyun oynamak için bir fare altlığına ihtiyaç duyar. Bilgisayar faresinin daha rahat hareket etmesine yardımcı olan mouse pad, aynı zamanda etkili bir reklam ürünüdür. Mouse pad üzerine baskı yapılmasının yanı sıra firmayı, markayı tanıtmaya yardımcı olur ve akılda kalmasını kolaylaştırır. Promosyon mousepadler, kumaş bileklikler ve baskılı mousepadler en ucuz baskılı fiyatıyla Aydın Basım’da!  ‘Mouse Pad’ hakkında daha fazla bilgi  için bizi arayabilir veya canlı yardım hattımızdan bilgi alabilirsiniz.

PVC mouse pad özellikleri;

 CMYK renginde basılmış fare altlığı. PVC kaplı fare altlığı; üst kısım renk ofset baskı kağıdı, alt kısım kauçuk tabandır.  Mouse pad’lerimizde kanserojen olan ftalat yoktur!

 Promosyon mouse pad Yazdırmadan önce;

 – Mouse pad’inizi 22×18 veya 18,5 cm çapında tasarlayabilirsiniz.

 – Logonuz yüksek çözünürlüklü olmalı ve firma bilgilerinizi içermelidir.

Şimdi sipariş vermek için yapmanız gerekenlerden bahsedelim;

 Öncelikle sipariş vermek istediğiniz ürünü web sitemizin arama bölümünden veya katalog bölümünden girerek bulun.  Ürün sayfasını ziyaret ettikten sonra, istediğiniz ürün özelliklerini seçin ve ekler bölümünden çalışabilirsiniz. Para yatırın ve ürününüzü sepete ekleyin.

 Birden fazla baskıya ihtiyacınız varsa, diğer ihtiyaçlarınız için aynı işlemi tekrarlayın.

 Ardından sepetinize gidin ve sipariş ver butonuna tıklayın.

 Kargo Seçeneklerini işaretlemeyi unutmayınız. Ardından ödemenizi yapın.

 Tasarım yükleme başarısız olursa bize whatsapp  90 52 51 28 89 veya  [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

 Tasarım ödeme ve indirme işlemi tamamlandıktan sonra siparişiniz oluşturulacak ve süreç başlayacaktır. Siparişiniz için yüklediğiniz tasarımlar baskı öncesi grafik ekibimiz tarafından kontrol edilecektir. Yazdırmayı onaylamak için geri döneceksiniz. Siparişiniz onaylanmadan basılmayacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir