Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Pike Takımı Seçiminde Öne Çıkan Noktalar

Pike Takımı Seçiminde Öne Çıkan Noktalar

admin admin -
26 0

Pike Takımı Seçiminde Öne Çıkan Noktalar

Nevresim gibi kuştüyü yorgan ve battaniye içermeyen takımlar, sıcak havalarda hayat kurtarıcıdır. Mevsimsel kullanıma uygun olmaları onları daha da işlevsel kılmaktadır. Salonda olduğu gibi yatak odasında da televizyon önü kullanılan tipler ince yapıları sayesinde yer kaplamaz.

En çok talep edilen ev tekstili kategorisinde yılın aylık favorileri öne çıkıyor. Fanatik kullanıcılara hitap eden pike, tek kişilik pike takımı farklı kombinlere sahiptir. Hareketli ve düz modelleri ile geniş ürün yelpazesi, tercihte ayrıcalık yaratmaktadır. Tek kişilik pike takımı modelleri müşterilerin zevklerine hitap eden detaylarla seçimler yapılıyor. Dilerseniz erkek çocuklar için de uygun beşik ve beşik modellerini tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında terlemeyi azaltan kumaşlar, pamuklu kumaşlarla daha çok karşımıza çıkıyor. Konfor ve kaliteli uyku için ürünler, her odanın tasarımını yansıtan konturlara sahiptir. Erkek çocuk odalarında kaliteli tasarım seçimleri ve estetik, daha güçlü tasarımlar yaratıyor.

Desenli kumaştan hasır örgü desenlerinin kullanıldığı pikenin maskülen tarzına mavi, sarı, yeşil, turkuaz ve gri tonları hakim. Her odanın tonu ile kombinasyon çeşitleri yaşa ve kullanım detaylarına göre seçilir. Sade ya da renkli, erkeğin iç dünyasına hitap eden modelleri tercih edebilirsiniz.

Orijinal görünümünde günlük kullanım için rahat olan ürünleri tekli veya ikili olarak  satın alabilirsiniz. Yaz gecelerinde sizi serinleten kumaşlardan oluşan geniş ürün yelpazesi, farklı beden seçenekleri sunuyor. Yumuşak doku çeşitleri, bebeklerin ve yetişkinlerin rahat uykusuna eşlik eder. Her alanda konfor ve estetik çekicilik yaratan modelleri bütçenize ve zevkinize uygun bir yelpazede satın alabilirsiniz

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir