Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İnternete resim yüklemenin en kolay yolu

İnternete resim yüklemenin en kolay yolu

admin admin -
35 0

İnternete resim yüklemenin en kolay yolu

Yüklemek istediğiniz görselleri kutuya sürükleyerek veya bilgisayarınızdan seçerek tek seferde 20 görsele kadar yükleyin. Yüklenen tüm görseller için ayrı bağlantılar alın veya yüklenen tüm görselleri bir sayfada galeri olarak gösteren bağlantıyı arkadaşlarınızla paylaşın.

 Upload İngilizce bir kelimedir, bizim dilimizde upload anlamına gelir ve internete bir şey koymak olarak tanımlanabilir. Özellikle kelime yükleme, bir bilgisayar ağında dosyaların indirilmesi (görüntülerin yüklenmesi) ve yerel sistemden  uzak bir sisteme veya sunucuya veya başka bir kullanıcıya veri gönderilmesi olarak tanımlanabilir. Bu işlemlerde kullanılan dosya türleri değişiklik gösterebilir. İnternette indirilen ve genellikle ücretsiz hizmetler sunan birçok web sitesi vardır. Bu sitelerin kendi  kuralları vardır. Örneğin, .rar uzantısı filtresi ayarlanmıştır. Bu filtre aracılığıyla rar dosyası dışında hiçbir şey yüklenemez veya filtre boyuta ayarlanır. Belirli bir boyutu aşan dosyaların yüklenmesine izin verilmez. Bu sitelerde sınırsız indirmeye izin verilir veya daha büyük dosyalar Premium abonelik yoluyla indirilebilir. İndirirken göz önünde bulundurulması gereken bazı faktörler güvenliktir. Güvenli olmayan sitelere yüklemek akıllıca değildir. Ayrıca indirilen dosyaların korunması veya paylaşılan kişisel bilgilerin paylaşılmaması gibi konulara da dikkat edin.

 Dosyalarınız, belgeleriniz, videolarınız, resimleriniz vb. Kendi yarattığınız veya dışarıdan edindiğiniz. İnternetteki diğer kullanıcılar tarafından görüntülenebilir, indirilebilir vb. İşlemler için yapılan işleme indirme denir. İnternete resim yükle ve indirme programları kullanmak yerine internetten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İnternette birçok indirme sitesi var ama ne kadar güvenli olduğu tartışılır. Videolar, fotoğraflar, flaş vb. Forumlarda paylaşmak için indirme yetenekleri sunan web sitelerinden yararlanabilirsiniz. Bu siteler indirmek istediğiniz dosyaları kendi sunucularında tutar ve size bu dosyaları görebileceğiniz bir adres sağlar. Bu adres ile fotoğraflarınıza, videolarınıza veya farklı türdeki dosyalarınıza istediğiniz zaman erişebilirsiniz. Bu dosyalar tamamen güvenlidir ve kişisel bilgiler oldukları için üçüncü şahıslar tarafından görüntülenemez veya paylaşılamaz. Gördüğümüz her indirme sitesini kullanmamız gerekiyor. Bazı web siteleri, verilerin kontrolünü ele geçirerek ve yararlı buldukları verileri başkalarıyla paylaşarak kâr elde etmeye çalışır. İnternette birçok indirme sitesi var, bazıları çok yüksek düzeyde indirirken, diğerleri sıfırdan indiriyor. Gelişmiş indirme sitesi, kişinin kendi makinesine veri indirmesi gibi herhangi bir kısıtlama getirmez, aynı zamanda URL hizmeti üzerinden indirme sağlar. URL’yi kısaca açıklarsak, internetteki görseli veya herhangi bir dosyayı içeren adres olarak tanımlayabiliriz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir