Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. GİZEM GERİLİM ROMANA YENİ BİR SOLUK: KİRLİ OYUN

GİZEM GERİLİM ROMANA YENİ BİR SOLUK: KİRLİ OYUN

admin admin -
39 0

GİZEM GERİLİM ROMANA YENİ BİR SOLUK: KİRLİ OYUN

Polisiye, gizem, gerilim türüne Mehmet Onar ile yeni bir soluk geliyor. KDY aracılığıyla yayına giren  “Kirli Oyun” romanı okuyucusu ile buluşuyor. Gizem ve polisiye dünyasının karanlık planlarına çağırıyor adeta okurlarını.

Mehmet Onar, “Kirli Oyun”  eserinin ilk bölümünde ceset bulunan bir eve misafir ediyor okuyucularını. İstihbaratçı eşliğinde romana misafir olur iken, cesetin  istihbaratçının eski bir dostu olduğu ortaya çıktığında gizem ve polisiye dünyasının kapıları açılıyor okuyuculara. İstihbaratçıya bırakılmış  el yazması mistik notlarda ölüm sebebini merak etmeye etmeye başlıyoruz.

Bölgede kazı çalışmaları halen devam etmekte  olan mistik bir antik kent var. Antik kentin sergi alanına bırakılan emanetinin ölüme neden olduğunu öğreniyoruz.  Aynı emanetin çalınacağını anlayan bir arkeolog, emaneti sakladıktan kısa bir süre sonra öldürülüyor.  Korunması gereken yerler ve çözülmesi gereken gizemlerle dolu bir dünyaya çağırıyor bizleri.

Bu kan ve ceset dolu yolculuk kitapseverlre ihanet, cinayet ve geçmişten  gelen planlarla karşılaşabileceği bir dünya sunuyor. Perde arkasındaki el ortaya çıktığında ise işler daha da sarpa sarıyor. Perde arkasındaki  bu kirli oyunu kuran elden önce kayıp emanet nerede ?

Bilmeceleri çözmeye çalışacağımız  gizem,polisiye ve gerilim tadındaki Kirli Oyun’a gelin beraber yolculuğa çıkalım. Hazır mısınız ?

Özgeçmiş

Mehmet Onar

1992 yılında Kastamonu’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kastamonu’da tamamladı. Şu anda Kastamonu Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı öğrencisi ve Kastamonu Üniversitesi personeli. Evli. İlk kitabı olan Kirli Oyun 2022 de yayımlandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir