Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Dijibizde Story Nasıl Yapılır?

Dijibizde Story Nasıl Yapılır?

admin admin -
37 0

Dijibizde Story Nasıl Yapılır?

İnstagram ve diğar sosyal medya hesaplarında sıklıkla kullanılan ve büyük beğeniler alan story uygulaması artık Dijibiz ile çok daha kolay ve çok daha özel olarak yapılabiliyor. Sosyal medya hesapları için hazırlanan videolarda canlılık, farklılık, orijinallik ve özgün olmak her zaman hesap sahibini öne çıkartır. Bu açıdan tasarımın yeni nesil uygulaması olan Dijibiz’le online tasarım yaparak büyük başarılar elde edeceksiniz.

Dijibiz’in sunduğu özel tasarım şablonlarına dilediğiniz video ve resimlerinizi ekleyebilir, renk uyumunu ayarlayabilir, video ve fotoğraf üzerine yazı yazabilir ve yazı karakterini istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu şekilde hazırlanan hikayelerde söz konusu görselin boyutunu ve videoların süresini ayarlamak da elinizde.

Dijibiz Story Tasarımı

Dijibiz tasarım yapmak isteyenler için çevrimiçi olarak tasarım yapma imkanı sunan özel bir tasarım aracıdır. Tasarımcı sensin sloganıyla herkesin tasarım yapabilmesine imkan veren bu özel uygulamaya sadece üye olmanız yeterli. Site içeriğinde yer alan özel tasarım şablonları, eğitim desteği ve daha fazla benzersiz fırsatlarla siz de tasarımcı olabilirsiniz. Dijibiz’in kendin tasarla uygulaması ile tasarım stüdyolarından dilediğinize girerek istediğiniz tasarımı yapmanız, hikayelerinizi oluşturmanız ve benzersiz tasarımlarınızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanız mümkün. Hesaplarınıza hayat verecek, renk katacak ve daha fazla takipçi tarafından takip edilmenizi sağlayacak olan benzersiz story uygulamalarını Dijibiz ile özgürce tasarlayabilirsiniz.

Online Story Hazırlama

Artık günlük hayattaki pek çok şey gibi sosyal medya tasarımları ve hikaye hazırlamaları da online olarak yapılıyor. Bu alanda oldukça üstün yetenekli ve çok farklı avantajları sunan Dijibiz grafik tasarım atölyelerinde dilediğiniz kadar çalışabilir, istediğiniz tasarımları hazırlayabilirsiniz. Story uygulamaları kişisel hesaplar için olduğu kadar pazarlama şirketleri ve işletmeler için de oldukça avantajlı. Sosyal medya kullanıcıları hikayeleri takip etmeyi seviyor ve bu hikayelerle herkes daha fazla takipçi sahibi oluyor.

Dijital pazarlama ağında da oldukça etkili olan story uygulamalarınızı Dijibiz ile özenle hazırlayın ve dilediğiniz hesaplarınızda paylaşın. Müşterilerle etkileşiminizi hızlandırmak, markanıza özel tasarımlar yapmak, ilgi çekici olmak ve daha fazla kazanmak için Dijibiz’in avantajlarından faydalanın. Ücretsiz olarak üye olacağınız Dijibiz sitesinde benzersiz şablonlar, özel avantajlar ve tasarım fırsatları sizi bekliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir