Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Businesserhat Adıyla tanınan Serhat Bölükbaşı Sanayileşme ve üretim En büyük (ekonomik) Güçtür

Businesserhat Adıyla tanınan Serhat Bölükbaşı Sanayileşme ve üretim En büyük (ekonomik) Güçtür

admin admin -
15 0

Businesserhat Adıyla tanınan Serhat Bölükbaşı Sanayileşme ve üretim En büyük (ekonomik) Güçtür

Pandemi dönemi ile birlikte birçok sektörde değişimler ve dönüşümler yaşandı. Bu konuda en çok değişen şey ise ekonomi oldu. Pandemi ile birlikte üretimin ve sanayileşmenin de önemini insanlar kavradı. Pandemi ile diğer kavranan şeylerden biri de sanayileşme ve üretimin en büyük ekonomik güç olduğu anlaşıldı.
Bu konuda üretim konusunda birçok atılımı olan ve Business Serhat bölükbaşı adı ile tanınan girişimci Serhat Bölükbaşı bu konu hakkında tecrübelerini paylaştı. Yaptığı açıklamalarda pandeminin bu süreci etkilediğini belirten iş adamı bunlara ek olarak şu ifadeleri kullandı. “Pandemi nedeniyle ekonomik olarak üretim ve sanayileşmede artışlar meydana geldi. Ekonominin de garip bir hal alması ile neredeyse ülkede üretimin ve sanayinin önemi anlaşıldı. Çünkü süreç içerisinde insanlar neyin öncelikli olduğuna karar verdiler. Bu durum, özellikle pandemi ile birlikte daha da arttı. “ diyerek fikirlerini belirtti.

Üretim konusunda herkes elinden gelenin fazlasını yapmalı

BS Sales Kurucusu Serhat Bölükbaşı 2019 yılında şirketini kurmuştur. Oldukça iyi işler yapan ve bunu ispatlayan Serhat Bölükbaşı, girişimleri ile sanayi ve üretim alanında da elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Ekonomi üzerine de oldukça süreci iyi yöneten Serhat Bölükbaşı, “Ekonomi her yıl oldukça popüler olan bir konu. Bu noktada düşüşlerin ya da yükselişlerin olması da oldukça normal fakat pandemi ile birlikte bu ekonomi konusunda dalgalanmalar oldukça arttı. Neredeyse bu dönemde ekonomi demek, sanayi ve üretim demek oldu. Bu konuda gerçekten herkes elinden geleni yapmalı. Yatırım yaparken geleceği ve insanları düşünmeli. Piyasa ancak bu şekilde düzelebilir ve normal haline gelebilir” ifadelerinde bulundu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir