Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Akface Baby, Organik Pamuklu Bebek Çoraplarıyla Trendyol ve Hepsiburada’da En Çok Satılan Marka

Akface Baby, Organik Pamuklu Bebek Çoraplarıyla Trendyol ve Hepsiburada’da En Çok Satılan Marka

admin admin -
46 0

Akface Baby, Organik Pamuklu Bebek Çoraplarıyla Trendyol ve Hepsiburada’da En Çok Satılan Marka

Son yıllarda bebeklerin sağlıklı beslenmesi ve doğal ürünlere yönelik ilgi artarken, bebek giyiminde de organik ve doğal malzemeler tercih edilmeye başlandı.

Bu alanda öne çıkan markalardan biri de Akface Baby. Markanın kurucuları Volkan Akyüz ve kardeşi Hüseyin Akyüz, bebekler için organik pamuktan üretilen çoraplar ve tekstil ürünleri satıyor. Akface Baby’nin en çok satan ürünlerinin trendyol, hepsiburada, n11 ve çiçek sepeti gibi e-ticaret platformlarında en çok değerlendirilen ürünler arasında yer aldığını söyleyen Volkan Akyüz, “Bebeklerin hassas cildi için organik pamuk kullanımı önemli.

Çoraplarımızda kullanılan malzemelerin tamamı organik pamuktan üretiliyor ve eko tex standart 100 sertifikalarımız da mevcut. Bu sertifikalar, ürünlerimizin insan sağlığına zararlı maddeler içermediğini ve güvenli olduğunu gösteriyor” diye konuştu.

Markanın hikayesini anlatan Akyüz, “İki kardeş olarak bebek giyiminde organik ve doğal malzemelerin önemini fark ettik ve bu alanda faaliyet göstermeye karar verdik. 2015 yılında Akface Baby markasını kurduk ve organik pamuklu bebek çorapları üretmeye başladık. İlk başta sadece çorap üretiyorduk ancak daha sonra ürün yelpazemizi genişlettik” dedi.

Akface Baby’nin amacının bebeklerin sağlığına ve mutluluğuna katkıda bulunmak olduğunu belirten Hüseyin Akyüz ise, “Bebeklerin cildi çok hassas olduğu için organik ve doğal malzemelerin kullanımı çok önemli. Biz de bu doğrultuda ürünlerimizi üretiyoruz. Ayrıca, müşteri memnuniyeti de bizim için çok önemli. Bu nedenle, müşteri odaklı çalışıyoruz ve ürünlerimizle ilgili her türlü soruya cevap vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Akface Baby’nin gelecek hedefleri hakkında da bilgi veren Volkan Akyüz, “Ürün yelpazemizi daha da genişletmeyi planlıyoruz. Ayrıca, yurt dışı pazarlara da açılmayı hedefliyoruz. Organik pamuklu bebek çorapları ve tekstil ürünlerimizle dünya genelinde bebeklerin sağlığına katkıda bulunmak istiyoruz” dedi

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir