Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. ABD Seçimlerinde Gündem Olan Kristi Noem’in İtirafları

ABD Seçimlerinde Gündem Olan Kristi Noem’in İtirafları

haber haber -
14 0

Cumhuriyetçi Aday ve Donald Trump’ın Sağ Kolu Kristi Noem Gündemde

ABD’de Kasım ayında yapılacak seçimler öncesi son düzlüğe gelinirken, Cumhuriyetçilerin adayı olan ve geçmişte ABD Başkanı olarak görev yapmış Donald Trump’ın sağ kolu olarak belirlediği Kristi Noem ülke gündemine bomba gibi düştü.

Kristi Noem’in Evcil Köpeği Üzerine Şoke Edici İtiraflar

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Guardian’ın yayınladığı kitapta yer alan bölümlerde, 52 yaşındaki Noem’in evcil köpeğini öldürdüğüne dair şaşırtıcı ifadeler yer aldı.

Kristi Noem, “Cricket 14 aylık bir pointer cinsi köpekti. Agresif bir yapısı vardı ve eğitilemiyordu. Diğer av köpeklerini gördüğünde etraftaki tavuklara saldırarak bütün avı bozdu” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Daha sonra köpeğin kendisini ısırdığını belirten Noem, “O köpekten nefret ettim. Çok tehlikeliydi ve bir av köpeği olarak da beş para etmezdi. O anda onu öldürmem gerektiğini fark ettim” dedi.

Noem, “Daha sonra silahımı aldım ve Cricket’i çakıl ocağına götürdüm. Çok zevkli bir iş değildi ancak yapmam gerekiyordu. Kızım okuldan dönünce ve Cricket’i göremeyince şaşırdı” ifadelerini kullandı.

Hayvan Hakları Savunucularından Büyük Tepki

Noem’in kitabındaki bu anlatım ve kullanılan ifadeler hayvan hakları savunucularının büyük tepkisini çekti. Cricket’in öldürülme tarihi ise henüz açıklanmadı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir