Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Tavsiye Edilen Profesyonel Güzellik Uzmanlığı Eğitimi

Tavsiye Edilen Profesyonel Güzellik Uzmanlığı Eğitimi

admin admin -
16 0

Tavsiye Edilen Profesyonel Güzellik Uzmanlığı Eğitimi

 

Verdiği tavsiye edilen profesyonel güzellik uzmanlığı eğitimi ile Alya Kılıç Akademi yaratıcı güzellik uzmanları yetiştirir. Hizmet sunduğu sektörün öncülerinden olan güzellik akademisi, en çok tercih edilen mesleklerden olan güzellik uzmanı olmak için doğru adrestir. M.E.B onaylı sertifika ve yüzde yüz pratik ve teknik öğrenme garantisi ile Akademi, eğitimlerini geniş bir yelpazede sunar. Güzellik uzmanlığı ve estetik alanında uzman eğitmenlerce verilen eğitimde öğrenme ortamı, bireysel ilgiyle desteklenir.

 

Bu yüksek nitelikli eğitimler, çeşitli zamanlarda farklı şehirlerde gerçekleşir. Geniş yelpazedeki akredite eğitim sayesinde sektöre çok sayıda uygun vasıflı uzman kazandırır. Güzellik akademisi ekibi, her bireyin kesin hedeflerine ulaşması ve deneyimli bir uzman olma yolunda ilerlemesi için son derece sıkı bir şekilde çalışır. Öğrencilerinin güzellik uzmanlığı, estetik alanında güvenli ve profesyonel bir şekilde uygulama yapmaları için gereken bilgiyi ve pratik becerileri kazanmalarını sağlar.

 

İlerlemenin Anahtarı, Güzellik Uzmanlığı Eğitiminde Gizlidir!

 

Merkezi Kadıköy’de bulunan Akademi, eğitimlerinin yanı sıra öğrencilerini hijyen standartları konusunda da bilinçlendirir. İstanbul’un Kadıköy, Bakırköy ve Fatih ilçelerinde faaliyetlerini sürdüren Akademinin Bakırköy Güzellik Akademisi de güzellik ve yetenek için en iyi eğitim akademisidir. Öğrenciler, sektördeki en son uygulamalar ve gelişmeler konusunda derinlemesine bilgi sahibi olur. Aynı zamanda Akademi tarafından sürekli desteğe sahip olurlar ve kapsamlı bilgiyi öğrenmeye devam ederler.

 

Öğrenciler, oldukça deneyimli eğitmenler sayesinde portföy genişletmeye yönelik değerli ipuçları, püf noktaları ve teşvikler de alır. Hayallerdeki güzellik uzmanlığı kariyerinin yolu Alya Kılıç’tan geçer. Farklı eğitimler veren akademi aşağıdaki prensipler üzerine odaklıdır:

 

  • Profesyonellik
  • Uygulamalı Eğitim
  • Güncel Teknoloji ve Trendler
  • Bireysel İlgi
  • Etik Standartlar
  • Sürekli Destek
  • Deneyimli Öğretmenler
  • Gelişim Odaklı Programlar

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir