Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Xiaomi Mix Fold 2

Xiaomi Mix Fold 2

admin admin -
35 0

Samsung’un Unpacked 2022 etkinliği kapsamında yeni katlanabilir telefonlarını tanıtmasının üzerinden 24 saat geçmeden, Xiaomi’nin yeni katlanabilir amiral gemisi: Xiaomi Mix Fold 2 özellikleri ve fiyatı ile karşımıza çıktı. Daha dayanıklı menteşe, daha ince bir form faktör ve donanımsal tarafta yapılan iyileştirmeler, önceki modele yani Mi Mix Fold’a kıyasla ilk göze çarpan detaylar oldu.

Önceki modele kıyasla çok daha ince ve yüzde 20 daha fazla dayanıklı olan Mix Fold 2’de yer alan yeni menteşenin, katlanabilir ekranın orijinal Mix Fold veya Samsung’un katlanabilirleri kadar sert bir kıvrım göstermemesini sağladığı iddia ediliyor.

Önceki modelde yer alan 108 Megapiksel çözünürlüğündeki kameranın aksine bu modelde 50 Megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX766 ana kamera yer alıyor. Çözünürlüğün düşmesi olumsuz bir durum gibi görünüyor olsa da, gelişmiş görüntü sinyal işlemcisi ve Leica ortaklığıyla yapılan optimizasyonlar sonucunda çok daha iyi görüntüler ortaya çıkıyor.

Cihaz inceldiği için batarya kapasitesi 4500 mAh seviyesine düştü. Yana monte edilmiş parmak izi okuyucu, dörtlü hoparlör, USB-C bağlantı noktası, kızılötesi sensörü ve Harman Kardon tarafından ayarlanmış çift hoparlör, dikkate değer diğer özellikler arasında yer alıyor.

Yıldız Altın ve Ay Gölgesi Siyahı olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle gelen Xiaomi Mix Fold 2’nin fiyatı, 12 GB RAM ve 256 GB depolama için 1335 dolar olarak belirlendi. 512 GB depolama isteyenlerin 1485 dolar, 1 TB depolama isteyenlerin ise yaklaşık 1780 dolar ödemesi gerekiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir