Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. HBO Max’dan açıklama

HBO Max’dan açıklama

admin admin -
28 0

Günümüzde pek çok platformdaki abonelik fiyatları gün geçtikçe artıyor. Bu da şirketlerin abone kaybına neden oluyor. Yeni HBO Max sahibi Warner Bros. Discovey, son zamanlarda akış hizmetinde dağınık bir rol oynuyor. Tasarruf etmek için pek çok filmi ve şovu çıkarmasına rağmen aboneleri geri getirmek için yeni bir adım atıyor. Şimdi şirket, yeni ve geri dönüş yapan kullanıcıların yıllık abonelik fiyatlarında yüzde 30 indirim yapacağını söyledi.

Yeni ve geri dönen aboneler, 30 Ekim’e kadar yıllık abonelik yaptıklarında yüzde 30 indirim alabilecek. Bu, yıllık reklamsız plan için 149,99 dolar (aylık 8,75 dolara eş değer) yerine 104,99 dolara gelir. Reklam destekli plan ise 99,99 dolardan 69,99 dolara (aylık 5,83 dolara eş değer) geliyor.

Ayrıca indirim, aboneleri bir yıl boyunca platforma kilitlemek için önemli bir girişim adımı da taşıyor. Game of Thrones’un yan ürünü House of the Dragon’un yakında geleceği düşünüldüğünde oldukça etkili bir adım.

HBO Max, şimdilik Discovery Plus ile bir arada olmaya devam edecek. Ancak sonuç olarak iki platformun tek hale gelmesi gibi bir planı da var. Buna rağmen HBO Max özellikle fiyatlar göz önüne alındığı zaman ilgi çekecek nitelikte.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir