Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. 5G! realme 9i 5G için yeni sızıntılar

5G! realme 9i 5G için yeni sızıntılar

admin admin -
34 0

5G! realme 9i 5G için yeni sızıntılar

Realme, geçtiğimiz Ocak ayında uygun fiyatlı 9i modelini tanıtmıştı. Yakında ülkemizde de yeni bir akıllı saat piyasaya çıkacak. Bugün, 18 Ağustos’ta piyasaya sürülecek olan Realme 9i 5G modeliyle ilgili birkaç sızıntıyı doğruladı.

Şirket tarafından doğrulanan sızıntıya göre Realme 9i 5G modeli, 6.6 inç LCD ekrana sahip olacak. inç Full HD ile 90Hz yenileme hızı, çentik ekranı. Ayrıca ön tarafta 8MP selfie kamerası ve arkada 50MP ana kamera ile donatılacak.

Android 12 ile tanıtılacak olan cihaz, MediaTek’in Dimensity 810 işlemcisinden güç alacak. İki farklı depolama ve RAM kapasitesiyle gelecek olan Realme 9i 5G, en düşük sürümde

GB RAM ve 64 GB depolama sunarken, üst seviye sürüm 6GB ve 128GB RAM ile gelecek. Model realme 9i 5G, 5000 mAh pil kapasitesine sahip olacak. Aynı zamanda 18W hızlı şarjı destekleyen Type-C portlu bir adaptör ve kablo da kutu içerisinde bizleri karşılayacak. Cihazın renk seçenekleri belirsiz olsa da en az iki farklı seçenekle gelmesi bekleniyor.

Geçen yıl Ocak ayında piyasaya sürülen realme 9i modeli, Snapdragon 680 işlemciden güç alıyor ve kullanıcılar için sadece

G’yi destekliyor. Yeni model, kullandığı işlemci ne olursa olsun uygun fiyatlı 5G müşterilerine sunacak.

Aynı zamanda şirket, Realme 9i 5G modelinin kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunacak eski modele göre kamera geliştirmeleri yaptı. Tahminlere göre cihazın satış fiyatı 126 dolardan başlayacak. Bununla birlikte telefonda ayrıca 3,5 mm jak girişi ve çift SIM desteği de bulunacak.

Teknoloji bloğu olarak sizleri en güncel haberlerle buluşturmaya çabalıyoruz teknobilim internet sitemizden de bize ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir