Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Romario, 58 Yaşında Futbol Kariyerine America FC’de Devam Edecek

Romario, 58 Yaşında Futbol Kariyerine America FC’de Devam Edecek

haber haber -
19 0

Romario, America FC’de Futbol Kariyerine Devam Edecek

1994 Dünya Kupası şampiyonu ve ünlü futbolcu Romario, 58 yaşında futbol kariyerine Amerika FC’de devam etme kararı aldı.

Romario’nun America FC ile İlgili Planları

Romario, Rio de Janeiro’da bulunan kulübün başkanı olarak görev yapmakta ve şimdi kulübün Carioca Şampiyonası’ndaki ikinci lig mücadelelerine katılacak. 18 Mayıs’ta başlayacak ligde yer alabilecek.

Romario’nun Oğluyla Birlikte Oynayacak

Romario, lig maçlarında sürekli forma giymeyeceğini belirtti; ancak America FC’nin yeni forveti ve aynı zamanda oğlu olan Romarinho ile birkaç özel maçta birlikte oynamayı planlıyor.

Romario’nun Takipçilerine Mesajı

Romario, Instagram’da yaptığı bir paylaşımda kulüp taraftarlarına şöyle seslendi: “Ligde mücadele etmeyeceğim, bunun yerine kalbimin takımı için birkaç maç oynayacağım ve oğlumla birlikte oynayarak bir hayalimi daha gerçekleştireceğim.”

Romario’nun Kariyeri Hakkında Bilgi

Romario, kariyerine Vasco da Gama’nın altyapısında başlayan ve Barcelona, PSV Eindhoven gibi Avrupa’nın önde gelen kulüplerinde de forma giyen önemli bir futbolcudur. 1994 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Dünya Kupası’nda Brezilya’nın şampiyonluğunu kazanmasında önemli rol oynamış ve aynı yıl FIFA tarafından Yılın Oyuncusu ödülüne layık görülmüştü.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir