Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kripto Para ve Anlık Veriler

Kripto Para ve Anlık Veriler

admin admin -
33 0

Kripto Para ve Anlık Veriler

Kripto Para piyasası, Diğer piyasalara göre (Döviz, Borsa) daha hareketli ve biraz da riskli piyasalardan birisidir. Bu yüzden yakından takip etmeniz gereken piyasalar arasında bulunan Kripto Paralar 24 saat anlık işlem yapılabilip para kazanabileceğiniz ve para kazanabileceğiniz piyasalardan birisidir.

Bir çok kişi Kripto para alışverişlerini bir kumar olarak nitelendirirken, bu piyasada analiz ve takip ile milyon dolarlar kazanmış milyonerler olduğunu da belirtmek isteriz. Özellikle kripto para Takip alanında bir çok site bulunurken sizlere Külçe Altın sitesini önerebilir, alt coinler’den Bitcoin ve arşivlere kadar bir çok grafiği de izleyebileceğiniz web sitelerinden birisi olduğunu hatırlatmak isteriz. Canlı olarak kripto para takibi yapabilmeniz, bilmeden ve kulaktan dolma bilgiler ile yatırım yapmanız bir kumar aracı olarak da kullanabilmeniz anlamına gelmektedir ki yazımızdaki gibi takipte kalarak, dip fiyatlardan kripto para veya alt coin alabilir, takipte kalarak daha mantıklı yatırımlar yapabilirsiniz.

Kripto Paralar arasında bir çok alt coin bulunurken, Kripto piyasalarında ilk sırada ve hacimli olarak yer alan Bitcoin yer alıyor. Alt coinler arasında diğer coinlerde ETH Etherium, Binance coini BNB ve diğer hacimli kripto paraları sırası ile anlatmak gerekirsek; Shib, AvAX, Tether, Ripple gibi alt coinler geliyor. İşadamlarının ve boğa piyasalarının en büyük finansal yatırımlarından olan Kripto paralar, gün içerisinde elden ele geçerken, kimilerini vezir, kimilerini de vezir ediyor diyebiliriz.

Bahsettiğimiz iş adamalrı arasında Elon Musk’ın bir nevi oyuncağı da olan bu yatırım aracı özellikle Dogecoin’de Elon Musk’ın parasına para kattığı kripto piyasası, diğer dolar ve borsa piyasası gibi boğa piyasası olup, ‘büyük balık, küçük balığı yutar’ modunda olup, dikkat etmeniz, iyi analiz etmeniz gereken piyasalardan biridir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir