Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Alican Esen: Dijital Reklamcılığın Geleceği İçin Çalışmalara Başladık!

Alican Esen: Dijital Reklamcılığın Geleceği İçin Çalışmalara Başladık!

admin admin -
35 0

Linkedin’de Sosyal Medya Uzmanlarının en büyük platformu, Sosyal Medya Uzmanları Türkiye grubu İzmir’de buluştu.

Buluşmaya gelen sektörün ileri gelen isimleri, Sosyal Medya hakkında görüş alışverişinde bulunurken, dijital reklamcılığı, e-ticaret ve e-ihracatın Sosyal Medya etkisi üzerine konuşmalar yaptılar.

Grubun kurucusu ve e-ihracat uzmanı Cumhur Küçükkahveci gelen soruları cevaplarken, sektöre ve sektör çalışanlarına dair sorunları, Sosyal Medya ve uluslararası e-ticaret konularında özel bilgiler paylaştı.

Esenworks Kurucusu Alican Esen, Dijital Reklamcılar Derneği kuruluş çalışmalarının başladığını, tüm sektör çalışanlarının dernek çatısı altında toplanacağını ve çok yakında Sosyal medya Uzmanlarının ve Dijital Reklam Uzmanlarının tamamını kapsayacak çok büyük projelere imza atılacağını duyurdu.

Esen, “Derneğimizin kuruluşundan itibaren, tüm sektör çalışanlarını aynı çatı altında toplamak için, faaliyetlerine bir an önce başlaması yününde, büyük bir ekiple gece gündüz çalışıyoruz. Bir sonraki toplantımızı Ankara ve sonrasında İstanbul’da yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Ademhan Gruba bağlı Volley Hotel ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, sektör sorunlarının kaynağı, çalışanların yaşadığı zorluklar ve Sosyal Medyanın geçmişi ve geleceği konuşuldu.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden toplantıda, sıcak bir atmosferde yenilen yemek ile grup üyelerinin, sanal ortamdan, gerçek bir buluşmaya kadar uzanan bu yolda, tekrar buluşmak için sözler verildi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir