Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Songül Torbaoğlu ile Güzellik ve Estetikte Hijyenin Önemi

Songül Torbaoğlu ile Güzellik ve Estetikte Hijyenin Önemi

admin admin -
8 0

Songül Torbaoğlu’nun liderliğindeki Sade Poliklinik, güzellik ve estetik sektöründe hijyen ve güven standartlarına verdiği önemle dikkat çekiyor. 15 yıllık deneyimiyle sektörde öne çıkan Torbaoğlu, misafirlerine en güvenilir ve hijyenik hizmetleri sunarak müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmayı başarıyor.

Pandemi sürecinde de hijyen standartlarını en üst düzeyde tutarak hizmet vermeye devam eden Sade Poliklinik, misafirlerinin sağlığını ve güvenliğini öncelikli hale getiriyor. “Güzellik ve estetik işlemlerinde hijyen, başarı için en önemli faktörlerden biridir” diyen Torbaoğlu, hijyenin yanı sıra teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalışıyor.

Torbaoğlu, sağlık turizmi alanında yaptığı yatırımlarla da dikkat çekiyor. İzmir’in sağlık turizmi potansiyelini en iyi şekilde değerlendiren Torbaoğlu, yurt dışından gelen misafirlerine estetik hizmetlerin yanı sıra İzmir’in turistik olanaklarını da sunuyor. Sağlık ve estetik turizmini birleştiren bu yenilikçi yaklaşım, Sade Poliklinik’i sektörde öne çıkaran en önemli faktörlerden biri olarak görülüyor.

Songül Torbaoğlu, güzellik ve estetik sektöründe hijyen ve güvenin ne kadar önemli olduğunu vurgularken, liderliğindeki Sade Poliklinik’te bu standartlara sıkı sıkıya bağlı kalmaya devam ediyor. Torbaoğlu’nun bu yaklaşımı, Sade Poliklinik’i sektörde tercih edilen bir merkez haline getiriyor.

Youtube : Songül Torbaoğlu ile sadece
Instagram : Songül Torbaoğlu ile sadece

İlgili Yazılar

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız