Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Cem Yüce Röportaj

Cem Yüce Röportaj

admin admin -
72 0
  1. Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

Aslında ben bir tık uçuk hayallere sahip biriyim. Yaşadığım yer her zaman fırsatlardan ve imkânlardan çok uzaktı ve bunlar bizim için hayalken 10 yaşında aldığım bir gitarla başladı maceram. Zaman içerisinde Türkiye’nin çeşitli yerlerinde sahne aldım. İlk profesyonel şarkımdan sonra kendi bestelerimi üretmeye devam ettim aranjelerini kendim üstlendim, bir stüdyo kurarak kendime ve başka isimlere aranje yapmaya başladım şu anda 20’den fazla şarkım tüm platformlarda mevcut ve aktif olarak sahne almaktayım. Hayalim Türkiye’ de tıpkı geçmiş zamanlar da ki müzik kültürüne yön vermiş kişiler gibi bu jenerasyon da bir başarı elde etmek.

 

  1. Kendinizi ne zaman şarkıcı olarak tanımlamaya başladınız?

– 18’li yaşlarımda bir solistin yanında gitar çalmaya başlamıştım. Zaman içerisinde sokakta ve mekânlarda tek başıma sahne aldım ve insanlardan gelen güzel tepkiler benim için dönüm noktası oldu. Artık kendimi tamamen bu yola çıkmış bir şarkıcı olarak tanımlamaya başlamıştım.

 

  1. Türkiye’de ve dünyada en beğendiğiniz şarkıcılar kimler?

– Türkiye’den; Cem Karaca, Barış Akarsu, Duman gibi isimler diyebilirim. Dünya’da ise Lewis Capladi, Ed Sheeran, Adele gibi isimler aklıma ilk gelenler…

 

  1. Ne tür dinleyici kitlesine hitap ediyorsunuz?

-Alışılagelmişin dışında şarkıları sevenler ve alternatif, bağımsız rock müzik dinleyicileri olmakla beraber notanın ve sözün buluştuğu her kulağa hitap edebileceğimi düşünüyorum.

 

  1. İlham kaynağınız nedir?

-Sevdiğim kadın ve onunla hayallerimiz.

 

  1. Dinleyiciler şarkılarınıza nereden ulaşabilir?

– Youtube / Spotify / Apple Music ve diğer tüm dijital platformlarda “Cem Yüce” olarak arattığınızda şarkılarıma ulaşabilirsiniz.

 

Not; röportajınız için çok teşekkür ediyorum sevgiler… 😊

 

 

 

İlgili Yazılar