Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Snap’ten yeni özellik

Snap’ten yeni özellik

admin admin -
29 0

Dünyanın en popüler uygulamalarından birisi olan Snapchat, Instagram’a Hikayeler özelliği gelmesiyle bir dönem gözden düşmüştü. Son dönemde tekrar yükselişe geçen platform, üzerinde çalıştığı yeniliklerle kullanıcılarının deneyimlerini arttırmak istiyor.

Platforma getirdiği yeniliklerle son dönemde tırmanışa geçen şirket, bir özelliği daha kullanıcılarına sunmaya başladı. Şirket, bu kez masaüstü kullanıcılarını düşünerek Snapchat for Web özelliğini kullanıcılarının beğenisine sundu.

Snapchat+ ile platform, Snap’lerinizi bir defadan fazla izleyen kullanıcıları görmekten uygulama simgesini değiştirmeye kadar bir dizi yenilik sunulacak. Ayrıca şirket, profilinizi daha fazla kişiselleştirme hakkı vereceğini savunuyor.

Snapchat+’ın Türkiye’de bulunmadığını belirtelim. Fakat platform, zamanla daha fazla ülkeye yayılmak istediklerini söyledi. Resmi duyuruya göre premium hizmetten faydalanabilecek ülkeler şu şekilde: Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Avustralya, Yeni Zelanda, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir