Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Snapchat’te ekonomik kriz

Snapchat’te ekonomik kriz

admin admin -
36 0

Dünyanın en popüler uygulamalarından birisi olan Snapchat, Instagram’a Hikayeler özelliği gelmesiyle bir dönem gözden düşmüştü. Son dönemde tekrar yükselişe geçen platform, üzerinde çalıştığı yeniliklerle kullanıcılarının deneyimlerini arttırmak istese de ekonomik açıdan zor günlerle karşı karşıya.

Sosyal medya platformu Snapchat, gelir beklentilerini karşılayamadı. Bu durum, şirket adına daha büyük yıkımlara yol açıyor. Öyle ki Snap, bu durum yüzünden reklam veren kurumlarıyla sorunlar yaşıyor. Hisselerde ise gidişat hiç iyi değil.

Reklam anlaşmalarından beklediği geliri elde edemeyen Snap, borsada da büyük değer kaybediyor. Snap hisseleri, New York’ta mesai sonrası işlemlerde yüzde 25’ten fazla düşüş yaşadı. Şirket, Haziran ayının sonuna kadar olan üç ay için Wall Street beklentilerini kaçırdı. Bu sapma, 1.11 milyar dolara denk geliyor.

Dev şirketler, ekonomik kriz beklentileri yüzünden işe alımları durdurmuş durumda. Buna Snapchat’in ana şirketi Snap de katılıyor. Öte yandan platform söz konusu olduğunda şirkette yüzler gülüyor. Snapchat’teki günlük aktif kullanıcı sayısı, Haziran ayı sonunda tahminleri geçti ve 347 milyona ulaştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir