Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

admin admin -
35 0

Samsung, birkaç hafta sonra gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğinde çok sayıda ürünü duyuracak. Bu ürünler arasında, Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro akıllı saat serisi de yer alıyor. Etkinliğin yaklaşmasıyla birlikte Samsung Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro ürünleri hakkında daha detaylı bilgiler gelmeye devam ediyor.

Teknoloji devi Samsung, 10 Ağustos’ta gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğinde pek çok ürünün duyurusunu yapacak. Bu ürünler arasında Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Buds Pro 2 TWS kulaklık yer alıyor. Ayrıca şirket, Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro akıllı saat serisini de etkinlikte duyuracak.

Genel olarak bakıldığı zaman, akıllı saatlerin toplam beş farklı rengi olduğunu görmek mümkün. Ayrıca iddialara göre, Pro modelde titanyum bir kasa ve safir cam kullanılacak. Görsellerde dikkat çeken bir diğer nokta ise Galaxy Watch 4 Classic’teki döner çerçevenin Galaxy Watch 5 serisinde yer almıyor.

Yeni akıllı saat serisi hakkındaki bir diğer iddia ise pil yönünden geliyor. İddialara göre Galaxy Watch 5 serisi, pil yönünden oldukça geliştirildi. Buna göre en yoğun kullanımlarda dahi 3 güne kadar dayanabilecekler. Saatler hakkındaki son iddia ise, yeni modellerin mevcut modellerler aşağı yukarı aynı fiyatta olacağı yönünde.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir