Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. OnePlus 10T

OnePlus 10T

admin admin -
25 0

Pricebaba, yaklaşan OnePlus 10T modelinin yüksek kaliteli render görsellerini ve özelliklerini paylaştı. Buna göre akıllı telefon, yüksek ekran gövde oranına sahip bir tasarımla gelecek. Ayrıca ön kamera ekranın üst-orta kısmına nokta şeklinde konumlandırılacak.

Arka panelde bizleri OnePlus 10 Pro’ya benzer bir kamera kurulumu karşılıyor. Burada sadece LED flaş ile bir sensörün yerinin değiştiğini görüyoruz. Bunun haricinde arka tarafta herhangi bir farklılık söz konusu değil. Öte yandan arkada plastik çerçeveler ve cam bir panel mevcut olacak. Aynı zamanda sadece siyah ve yeşil renk opsiyonlarıyla satışa çıkacak.

İşlemci tarafında ise Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yer alıyor. Yonga seti; selefine göre yüzde 10 daha hızlı CPU ve GPU performansı sunuyor. Ayrıca güç konusunda yüzde 15 daha verimli. Watt başına ise yüzde 20 daha iyi AI performansı sunan işlemcinin 4 nm fabrikasyon süreciyle üretildiğini belirtelim.

Önde 16 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, arkada f/1.8 diyafram aralığına sahip ve 1/1.5 inç boyutlarında 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera kurulumu karşımıza çıkacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir