Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Netflix açıkladı

Netflix açıkladı

admin admin -
30 0

Netflix’in eş CEO’su Ted Sarandos, haziran ayının sonunda şirketin reklam destekli bir abonelik hizmeti başlatmayı planladığını doğruladı. Bu açıklamalarla birlikte böyle bir hizmetin ne zaman geleceğine dair herhangi bir tarih vermedi. Ancak, sızdırılan raporlara göre, bunun 2022’nin sonundan önce olacağını belirtti.

Bu haberler, Netflix’in, platformda reklam için platform sağlamak üzere Microsoft ile ortaklık kurmasının ardından geldi. Bazıları, bu ortaklığın ve hizmetin daha fazla abone kaybına neden olabileceğini ortaya koydu. Bugün gelen haberlerden birisi de şirketin 1 milyondan fazla abone kaybetmesi oldu.

Netflix yöneticileri, ortaya koyduğu raporla birlikte konuyla ilgili ayrıntılı açıklamalar yaptı.

Yakın zamanda Microsoft’u teknoloji ve satış ortağımız olarak duyurduk ve bu katmanı 2023’ün başlarında başlatmayı hedefliyoruz. Multi-milyar reklamlarını genişletmek için büyük yatırımlar yapıyorlar. Premium televizyon dünyasına dönüştürüyoruz ve böylesine güçlü bir küresel ortakla çalışmaktan heyecan duyuyoruz.

Bunun yanı sıra Sarandos yeni hizmetle alakalı yeni detaylara da yer verdi. “Stüdyolarla konuştuğumuz bazı şeyler var, ancak ürünü bugün piyasaya sürersek, reklam katmanındaki üyeler harika bir deneyim yaşarlar. Bazı ek içerikleri temizleyeceğiz, ancak kesinlikle hepsini değil.” Bu açıklamalar ise reklam destekli hizmetin, başlangıçta her şeye sahip olmayacağını gösteriyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir