Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Moto X30 Pro

Moto X30 Pro

admin admin -
27 0

Akıllı telefon üretici Motorola, Edge X30 ile beklentilerin üzerine çıkmıştı. Kullanıcılarından geçer not almayı başaran şirket, üstüne koyarak devam etmek istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren şirket, Moto X30 Pro modeli için gün sayıyor. Ancak model selefine göre biraz pahalı olacak.

Kullanıcıları tarafından beğenilen Moto Edge X30, Snapdragon 8 Gen 1 yonga setiyle sahne almıştı, yaklaşık 430 dolar civarlarında satışa çıkmıştı. Moto X30 Pro ise Qualcomm’un son amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8+ Gen 1’i kullanmaya hazırlanıyor.

2 Ağustos’ta piyasaya çıkacak olan Moto X30 Pro’nun özelliklerini, önemli kaynaklar aktarmaya devam ediyor. Buna göre ürün, 144Hz 6.67 inç kavisli ekrana sahip olacak. Ek olarak bataryası 125W süper hızlı şarjı destekliyor.

Motorola’nın yeni ürünü, kamera donanımı ile de merak uyandırıyor. Cihaz, 200 megapiksel bir ana kameraya sahip olan ilk ürün olma yolunda ilerliyor. Üçlü kamera dizilimi olan üründe ana kameraya 50 megapiksel ultra geniş açı, 12 megapiksel portre sensörü eşlik edecek.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir