Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Google Pixel 7

Google Pixel 7

admin admin -
33 0

Teknoloji dünyasına arama motoru olarak giren Google, birçok alanda olduğu gibi akıllı telefon sektöründe de önemli bir kitleye ulaştı. Pixel serisiyle birlikte sektörde adından söz ettiren Google, Pixel 7 için çalışmalarını sürdürüyor.

Google, özellikle Pixel 6 ile kullanıcıları tarafından geçer not almıştı. Çıtayı yükseltmek isteyen şirket, Pixel 7 üzerinde çalışmalarını sürdürürken sızıntı bilgiler de ulaşmaya devam ediyor. Önemli kaynaklar daha önce Google’ın modelini 13 Ekim’de piyasaya süreceğini belirtmişti. Ancak son gelen bilgiler modelin daha erken gelebileceğini söylüyor.

Kaynağın iddiasına göre Pixel 7, Ekim 13’te değil Eylül ayında piyasaya sunulacak. Elbette ki bu durum şimdilik sadece varsayımdan ibaret. Öte yandan önemli kaynaklar model hakkında bazı bilgiler açıklıyor. Son olarak Digital Chat Station adlı kullanıcı, Google’ın yeni modelinde seramik kullanacağını ve bu durumun ısınma sorununu çok aza indireceğini belirtti.

Teknoloji devi, yeni Pixel serisini işin ehline bırakmak istiyor. Apple’ın iPhone’unda da parmağı olan Foxconn şirketi, artık Google için de kollarını sıvayacak. Şirket, yeni modelinin üretimi için anlaşmaya vardı. Ayrıca Foxconn, Google’ın katlamalı bir telefonu için de direksiyonda olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir