Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Elon Musk açıkladı

Elon Musk açıkladı

admin admin -
31 0

Tesla sahipleri, araçları park halindeyken oyun oynayabiliyor. Elon Musk, Twitter üzerinden Tesla araçlar için Steam entegrasyonu üzerine çalıştıklarını açıkladı.

ABD hükümeti tarafından geçtiğimiz yıllarda kullanıcılara sunulan oyun oynama özelliğine soruşturma açıldı. Passenger Play’de kısıtlamaya gitmek zorunda kalan Tesla, hem sürücülerin hem de yolcuların sevineceği yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı.

Bir Twitter kullanıcısı, çocuklarının Tesla marka aracında oyun oynamaya bayıldığını söyledi. Tweete yanıt veren Tesla CEO’su Elon Musk, “Steam entegrasyonu için çalışıyoruz. Muhtemelen önümüzdeki ay demo aşamasına geçeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Yeni nesil Tesla model araçlarda AMD Ryzen APU teknolojisi bulunuyor. RDNA2 tabanlı ekran kartına sahip olan araçlar, 10 Teraflops işlem gücüne sahip. Tesla’nın kullandığı ekran kartının performansı neredeyse Playstation 5 ile aynı. Araç sahiplerinin AAA oyunlar dahil olmak üzere birçok oyunu sorunsuz bir şekilde deneyimleyebileceği tahmin ediliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir