Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Apple’dan dev iPad

Apple’dan dev iPad

admin admin -
46 0

Apple, geçtiğimiz hafta yaptığı etkinlikte M2 işlemcili iPad Pro ve 10. nesil iPad’ini görücüye çıkardı. Ürünlerin üzerinden az bir zaman geçtikten sonra teknoloji devinin dev boyutta olacak yeni bir tablet tanıtacağı ortaya atıldı. Bu bağlamda firmanın tabletler konusunda alışılmışın dışına çıkması bekleniyor. Peki Apple’ın üzerinde çalıştığı tabletinin büyüklüğü ne kadar olacak ve çıkış tarihi zaman? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Teknoloji devi Apple’ın 2023 yılının son çeyreğinde 16 inç boyutunda bir iPad tanıtacak. Tablet, 120 Hz hızında LCD ekran özelliklerine sahip olacak. 16 inç büyüklüğündeki dev iPad’in en az 2.000 doların üzerinde olması bekleniyor. Böylece yeni çıkacak ürün, markanın en yüksek fiyatlı tableti unvanını taşıyacak. Fakat cihazın hangi teknik özelliklere sahip olacağı ve tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil.

Apple’ın daha önce ek olarak 2023 yılının başlarında 14.1 inç büyüklüğünde iPad Pro piyasaya süreceği de iddia edilmişti. Fakat bu tablet için de herhangi bir teknik özellik ya da tasarım bilgisi şimdilik söz konusu değil. Firmanın bu tabletleri piyasaya sürmesi durumunda 2023 yılının iPad’ler için bir dönüm noktası olması bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir