Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Samsunspor, Fenerbahçe’yi 2-1 Mağlup Etti

Samsunspor, Fenerbahçe’yi 2-1 Mağlup Etti

haber haber -
4 0

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda Heyecan Dolu Maç

Samsunspor, Süper Lig’in 5. haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşma büyük bir heyecana sahne oldu ve Samsunspor taraftarları maça büyük ilgi gösterdi.

Fenerbahçe’ye Karşı Üstün Performans

Samsunspor, Fenerbahçe karşısında üstün bir performans sergileyerek maçtan 2-1 galip ayrıldı. Maç boyunca atak futbolunu tercih eden ev sahibi ekip, galibiyeti sonuna kadar hak etti.

Fred, Bodrumspor Maçında Yok

Fred, karşılaşmanın 40. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında hakem Ali Meteoğlu tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Brezilyalı futbolcu, Ligde Çaykur Rizespor ve Galatasaray maçlarında aldığı sarı kartların ardından 3. sarı kartını gördü ve gelecek hafta oynanacak olan Bodrumspor karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.

Maçın Ardından

Samsunspor taraftarları, galibiyet sevincini uzun süre tribünlerde coşkuyla kutladı. Teknik direktör ve futbolcular ise Fenerbahçe karşısındaki üstün performanslarından dolayı birbirlerini tebrik ettiler. Bu sonuçla Samsunspor, ligdeki iddiasını sürdürürken, Fenerbahçe ise şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız