Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Panathinaikos Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman’dan EuroLeague Değerlendirmesi

Panathinaikos Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman’dan EuroLeague Değerlendirmesi

haber haber -
16 0

Ergin Ataman’ın Başarı Değerlendirmesi

Panathinaikos Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, EuroLeague’de normal sezonu ikinci sırada bitirerek play-off’a kalmalarının büyük bir başarı olduğunu dile getirdi. Tecrübeli başantrenör, Anadolu Efes’te kazandığı şampiyonluk deneyimini yeni takımıyla tekrarlamak için umutlu olduğunu belirtti.

Yeni Takımın Oluşturulması

Ataman, Panathinaikos’ta yeni bir takım oluşturduklarını ve 17. sıradan sadece 3 oyuncuyu takımda tutarak başarılı bir kimya yakaladıklarını ifade etti. Yeni transferlerle iyi bir ekip oluşturduklarını vurgulayan Ataman, taraftar desteğinin de önemli olduğunu belirtti.

Play-off Hedefleri

Ataman, play-off’a kalmalarının ilk hedefleri olduğunu ve şimdi Maccabi Playtika-Baskonia maçının galibiyle eşleşeceklerini açıkladı. Dörtlü Final hedeflerinin olduğunu ancak şampiyonluk için henüz erken olduğunu söyleyen başantrenör, Panathinaikos’un uzun süredir Dörtlü Final’e kalamadığını belirtti.

Mijatovic’in Başarısı

Eski takımı Anadolu Efes’in başarılı performansını da değerlendiren Ataman, eski yardımcısı Tomislav Mijatovic’in takımı play-in oynama hakkı elde etmesini “mucizevi” olarak nitelendirdi. Mijatovic’in yetenekli bir başantrenör olduğunu ve Anadolu Efes’e büyük katkı sağladığını belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir