Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. NBA Doğu Konferansı Play-in Maçlarında Heyecan Doruktaydı

NBA Doğu Konferansı Play-in Maçlarında Heyecan Doruktaydı

haber haber -
16 0

Philadelphia 76ers, Miami Heat’i Mağlup Ederek Play-off Biletini Aldı

Philadelphia 76ers, NBA Doğu Konferansı’nda play-in turunda Miami Heat’i evinde konuk etti. Mücadele oldukça çekişmeli geçerken, 76ers son saniyede bulduğu sayıyla maçı 105-104 kazanarak play-off biletini garantiledi. Bu galibiyetle 76ers, konferansta 7. sıraya yükselirken play-off ilk turunda New York Knicks ile eşleşti.

Joel Embiid’in Muhteşem Performansı

Philadelphia 76ers’in yıldız oyuncusu Joel Embiid, maçta 23 sayı ve 15 ribaund ile etkileyici bir performans sergileyerek takımının galibiyetine önemli katkıda bulundu. Embiid, “double-double” performansıyla adeta maçın yıldızı oldu. Miami Heat’te ise Tyler Herro 25 sayı kaydetmesine rağmen takımının mağlubiyetini engelleyemedi.

Chicago Bulls, Atlanta Hawks’ı Yenerek Play-off Yolunda İlerliyor

Aynı konferansta bir diğer play-in maçında ise Chicago Bulls, Atlanta Hawks karşısında üstün bir oyun sergileyerek 131-116’lık skorla galip geldi. Bu zaferle Chicago Bulls, konferansın 8. sırası için Miami Heat ile karşı karşıya gelecek.

Coby White’dan Kariyer Rekoru

Bulls’un genç yeteneği Coby White, kariyer rekoru kırarak 42 sayı atarak takımının galibiyetinde başrol oynadı. White’ın bu etkileyici performansı, Chicago Bulls’un play-off umutlarını arttırdı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir