Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe’nin Şampiyonluk Yarışındaki Kader Değiştiren Galibiyeti

Fenerbahçe’nin Şampiyonluk Yarışındaki Kader Değiştiren Galibiyeti

haber haber -
58 0

ADIM ADIM GALİBİYET YOLU

Fenerbahçe, Galatasaray‘ın ihtiyaç duyduğu 1 puanı alacağına kesin gözüyle bakılan şampiyonluk yarışında kaderi değiştiren bir galibiyet aldı. İşte bu tarihi galibiyete giden adımlar:

1- İsmail Kartal’ın Müdahalesi

Futbolcularında motivasyon düşüklüğü hisseden İsmail Kartal, camianın gündeminin derbiden seçime ve Mourinho’ya kayması nedeniyle Cuma günkü idmanı iptal etti.

2- Oyuncuların Özgürleşmesi

‘İstemeyen çıkmasın’ diyen Kartal’ın kararı sonrası oyuncular özgürleşti. Kimi ayak tenisi oynarken, kimi tesislerde vakit geçirdi.

3- Takımın Birliği

Kaptanların önderliğinde İstanbul Boğazı’nda tekne turu düzenlendi. Oyuncular, Galatasaray deplasmanı için birlik ve galibiyet yemini ettiler.

4- Yönetimin Motive Edici Ziyareti

Ali Koç ve yöneticiler cumartesi günü tesislere çıkarma yaptı. Koç, teknik heyet ve futbolculara duygusal bir konuşma yaparak inancını dile getirdi.

5- Rakip Analizi ve Oyun Planı

Kartal ve yardımcıları, Galatasaray‘ı detaylıca analiz etti. Özellikle duran toplar incelendi ve mücadele gücüne dayalı bir oyun planı hazırlandı.

6- Taraftar Desteği

Maç günü taraftarlar büyük bir sevgiyle takımı uğurladı. Sarı-lacivertli renklerle donatılmış takım aracında yol boyunca coşkuyla marşlar eşliğinde destek verildi.

7- Fiziksel Üstünlük ve Planların Sahaya Yansıması

Fenerbahçe, 10 kişi kalmasına rağmen fiziksel gücü ve üstünlüğüyle fark yarattı. Galatasaray karşısında teknik heyetin planlarını sahaya başarıyla yansıttı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir