Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yonca Poyrazoğlu Tv. programında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Yonca Poyrazoğlu Tv. programında çarpıcı açıklamalarda bulundu

admin admin -
33 0

Yonca Poyrazoğlu konuk olduğu Tv. programındaki açıklamalarıyla çok konuşulacağa benziyor…

Son günlerin başarılı sanatçılarından Yonca Poyrazoğlu geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu ulusal bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalarla magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Yonca Poyrazoğlu katıldığı programda “Geçmiş yıllarda bir yarışma programına katıldım. Juri üyelerinden biri olan Armağan Çağlayan bana ‘Sen star olabileceğine inanıyor musun?’ diye bir soru sordu. Bende bu soruya tüm içtenliğimle ‘evet’ demiştim. Benim bu cevabım üzerine Armağan Çağlayan bana ‘Sen bu kilon ile ve şişmanlığınla star olamazsın’ diye bir yorumda bulununca o an dünya başıma yıkılmıştı.” bu üzücü diyaloğu hayatım boyunca unutmayacağım” dedi.

Son dönemde büyük bir çıkış yapan Yonca Poyrazoğlu “Göze Göz” adlı çalışmasıyla kısa sürede radyolara Top 50 listesine girmeyi başardı.

​​​​​​​

Şarkılarımda farkı temalar var
Yonca Poyrazoğlu katıldığı Tv programında yaptığı açıklamalarda “Aslında şarkılarım neredeyse tamamında farklı mesajlar veriyorum. Sözlerini Cengiz Atabay’ın yazdığı “Sırra Kadem” adlı şarkımda kadına şiddeti işledim. Sosyal sorumluluk projelerine devamlı olarak hem bir sanatçı olarak hem duyarlı bir Türk kadını olarak destek veriyorum ve vermeye de devam edeceğim” dedi.

Yonca Poyrazoğlu’nun yarışma programında kendisine Armağan Çağlayan’ın “ŞİŞMAN, KİLOLUSUN” tarzı kelimeler sarf etmesi üzerine derin bir ruhsal durum yaşadığı ve daha sonrasında 54 kilo vererek bambaşka bir görünüm kazandığı bilgisine ulaşılırken başarılı sanatçının “Böyle Gitmez”, “Klinik Vaka”, “Sırra Kadem” ve “Göz Göze” adlı şarkıları  radyolarda en çok istek alan şarkılar arasında yer almaya devam ettiği öğrenildi.

Müzisyen bir aileden gelen Yonca Poyrazoğlu sahnesinde Türkçe, İngilizce pop, rock ve jaz müzik eserlerini güçlü sesiyle yorumlamaya devam ederken başarısının arkasındaki en büyük destekçilerinin başarılı söz yazarı Cengiz Atabay ve aranjör Kürşat Poyraz olduğunu belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir