Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yol Yardım Aracının Ekipmanları Detay Endüstri’den

Yol Yardım Aracının Ekipmanları Detay Endüstri’den

admin admin -
31 0

Detay Endüstri firması araç içi raf sistemleri, çalışma tezgâhları, çekmeceli kalıp rafları, hafif ve orta raf sistemleri olarak üretimler yapmaktadır. 50 yılı aşkın çelik endüstrisinde edindiği tecrübeleri 1984 yılından itibaren Bursa Osmangazi ilçesinde yer alan iş yerinde Türk sanayisine depolama alanında yaptığı üretimler ile devam ettirmektedir.

Detay Endüstri firması araç içi raf sistemleri üretimleri ile lojistik, kargo, sağlık sektöründe ambulans veya toptan perakende ticaretinde ürün dağıtımı amaçlı kullanılan araçların taşıma kolaylığı ve araç alanlarının yaptıkları işlerde en verimli şekilde kullanılmasını amaçlayan depolama malzemeleri üretmektedir.

Detay Endüstri firması üretmiş olduğu araç içi raf sistemleriyle taşımacılıkta kullanılan araçlardan maksimum ürün taşınmasına yönelik verim alınmasını hedeflemektedir.

Taşıma anlamında kullanılan araçlarda kurulan araç içi raf sistemleri hem zamandan hem de verimlilik açısından getirisi olduğu için Türkiye geneli firmalar tarafından Detay Endüstri’den sıkça hizmet aldıklarını söyleyebiliriz. Araç içi raf sistemlerinin kurulduktan sonra kolayca sökülebilir olması araçların tekrar eski haline getirilmesi konusunda hiçbir problem yaratmamaktadır.

Genel olarak kamyon, panelvan, minibüs, kamyonet tarzı araçların arka bölümlerine kurulan dolap raf sistemleri şehirlerarası ulaşımda hizmet veren nakliye araçlarında da uygulanabilmektedir.

Saydığımız araç modellerinin dışında sağlık sektöründe kullanılan ambulans uygulamalarında tamamen verilecek sağlık hizmetine uygun iç dizayn ve kurulum yapılmaktadır.

Detay Endüstri firmasının üretim alanları içerisinde endüstriyel masa, çalışma tezgâhları da yer almaktadır.

Endüstriyel masa, çalışma tezgâhları daha sık atölyeler, fabrikaların üretim yaptıkları bölümlerde kullanılmaktadır. Kullanılacak alanlara göre değişik malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Genel olarak üretim malzemesi olarak paslanmaz sac kullanılmaktadır. Üretimi yapılan çalışma tezgâhı ve endüstriyel masaların ayak kısımlarında zeminden dolayı oluşabilecek çizilmelerin önüne geçmek amacıyla kauçuk lastikler kullanılmaktadır.

https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d48746.69269011599!2d29.076255!3d40.216441!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x14ca3fafdb30cbe5%3A0x4bc326463d7233b7!2sDetay%20End%C3%BCstri!5e0!3m2!1str!2str!4v1683450873802!5m2!1str!2str

Detay Endüstri firması endüstriyel masalar ve çalışma tezgâhlarını kullanan kişilerin işlerini hızlı pratik bir şekilde yapma kolaylığını sağlaması amacıyla üretmektedir. Yapılan üretimler sırasında kullanılan elektrostatik boyalar paslanmayı önlerken, tezgâh raflarının ayarlanabilir olması ve maksimum 80 kilo yükle çalışılabilir olması ciddi anlamda kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Endüstriyel masaların ve çalışma tezgâhlarının çekmeceleri kilit sistemi ile donatılarak sadece kullanıcıya yönelik bir uygulama alanı fırsatı oluşturmaktadır.

Detay Endüstri firmasının satışını yaptığı endüstriyel masa ve araç içi raf sistemleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler https://www.detayendustri.com/ internet adresini tıklayarak Detay Endüstri firmasının web sitesini ziyaret edebilirler.

Detay Endüstri firmasının web sitesi iletişim bölümünde yer alan gerekli bilgilerin doldurulması ile ziyaretçiler akıllarına takılan her türlü soruyu sorabilirler.  Detay Endüstri firması iletişim ekibi sorulan sorulara yönelik en kısa sürede cevaplar vermektedir.

Sizler de endüstriyel masa ve araç içi raf sistemlerine yönelik hizmetler almak isterseniz Detay Endüstri firması ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir