Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yılbaşının vazgeçilmezi yılbaşı ağacı nasıl olmalı

Yılbaşının vazgeçilmezi yılbaşı ağacı nasıl olmalı

admin admin -
24 0

Yılbaşının vazgeçilmezi yılbaşı ağacı nasıl olmalı

Tüm bu renkler ve daha fazlası parıltılı olarak da mevcuttur. Parlak yılbaşı süsleri ile metalik yılbaşı süslerini bir arada kullanabilirsiniz. Noel süslerinin klasik renkleri, klasik yeşil çam ile iyi gider. Beyaz Noel ağaçları, tamamen karla kaplı gibi görünen farklı renkli süslemelerle de süslenebilir. Böylece farklı bir resim elde edersiniz.

Ağacın üst kısmı da alt kısmı da dekorasyona uygundur. Yılbaşı üstleri bu iş için çok uygun ürünlerdir. Farklı kumaş ve renklerde yapılan kılıflar da desenlerde mevcuttur. Özellikle beyaz pelüş yılbaşı ağaç eteği yılbaşı dekorasyonuna gerçekçi bir detay getiriyor çünkü ağacın altına kar düşmüş gibi. Kapağa ek olarak,

Noel ağacı hediye kutuları ile süslenebilir. Ağacın altına gerçek hediyeler bırakabilir veya dekoratif hediye paketi kullanabilirsiniz.

 Yılbaşı ruhunu evinize getiren ürünlerden biri de yılbaşı tavan süsleridir. Tavandan sarkan yılbaşı motifli tavan süslemeleri evinizin çatısını cennet gibi yapacak ve muhteşem bir görüntü sunacaktır. Bu ürünler arasında en popüler olanı, evde kar yağıyormuş izlenimi yaratan kar tanelerinden yapılan Noel süsleridir.

Evinizde merdiven varsa, süsleyebileceğiniz yerlerden biri de merdivenlerdir. Yılbaşı merdiven süsleri oldukça şık ve dekoratif ürünlerdir.

Kendi çam ağacınızı süsler gibi merdiven korkuluğunun etrafına sarabileceğiniz çam dalları ile de süsleyebilirsiniz. Ayrıca korkulukların etrafına çam dalları ile LED Noel süsleri sarabilirsiniz. Bu süslemelere kurdele ile yılbaşı süsleri bağlayabilir ya da merdivenlerin tepesine yılbaşı çorapları asabilirsiniz.

Noel süsleri merdivenlerin kenarlarına veya evin farklı köşelerine yerleştirilebilir. Tavuk olarak bilinen yılbaşı ağacı toptan hem dal olarak hem de saksıda satılmaktadır. Bu çiçekleri yılbaşı ağacına veya çam dallarına ekleyebilir veya yılbaşı masasına yerleştirebilirsiniz.

 Yılbaşı süsleri toptan sadece içeride değil dışarıda da evinizin içini değiştirmek için kullanabilirsiniz. Evinizin balkonuna veya penceresine asabileceğiniz tırmanıcı Noel Baba figürü, size Noel Baba’nın eve hediye getirdiği hissini veren güzel bir dekorasyondur. Evin dışını ışıklarla süslemek için dış mekân kullanımına uygun ışık perdeleri kullanılabilir. Bahçenizde kullanabileceğiniz bir diğer ürün ise büyük beton bağları. Küçük Noel süsleri iç mekânlarda kullanılmalıdır, ancak Noel bahçesini süslemek için daha büyük ürünler tercih edilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir