Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Xiaomi Buds 4 Pro

Xiaomi Buds 4 Pro

admin admin -
26 0

Xiaomi, Çin’de gerçekleştirilen lansmanla yeni kablosuz kulaklık modelini duyurdu. Xiaomi Buds 4 Pro şık tasarımı, birbirinden canlı renk seçenekleri, aktif gürültü önleme (ANC) ve 38 saate kadar pil ömrüyle dikkat çekiyor. İşte Galaxy Buds2 Pro ve AirPods Pro’ya rakip Buds 4 Pro özellikleri ve fiyatı.

Geçtiğimiz saatlerde duyurulan Xiaomi Buds 4 Pro, tasarım açısından Redmi Buds 4 Pro modeline oldukça benziyor. Yeni kablosuz kulaklık modelinde daha büyük bir şarj kutusunu tercih eden Xiaomi, kulaklıkların takılıp çıkarılmasının ise çok daha rahat hale geldiğini belirtti.

Parlak altın ve siyah renk seçeneklerine sahip olan Buds 4 Pro, yapay zeka ile rüzgarın algılanması gibi yenilikçi ses teknolojilerine sahip. Xiaomi ayrıca yeni kulaklıkta 48 dB’ye kadar aktif gürültü önlemeye (ANC) yer veriyor.

Çinli üretici, Buds 4 Pro’nun HiFi yüksek kaliteli ses teknolojisine sahip olduğunu söyledi, ancak bu konuda codec bilgilerin detaylarını vermedi. Bluetooth 5.3 desteğiyle hem Android hem de iOS telefonlara bağlamak mümkün.

Parlak altın ve siyah renk seçeneğiyle sunulan Xiaomi Buds 4 Pro fiyatı Çin’de 999 yuan (147 dolar) olarak belirlendi. Şimdilik Çin’e özel olarak satılacak Buds 4 Pro’nun Türkiye’de piyasaya sürülüp sürülmeyeceği belirsiz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir