Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Türkiye’nin İş ve Siyaset Dünyasının Önde Gelen İsimlerinden Yunus Emre Durmuş ile Röportaj

Türkiye’nin İş ve Siyaset Dünyasının Önde Gelen İsimlerinden Yunus Emre Durmuş ile Röportaj

admin admin -
29 0

Türkiye’nin İş ve Siyaset Dünyasının Önde Gelen İsimlerinden Yunus Emre Durmuş ile Röportaj

Yunus Emre Durmuş, Türkiye’nin iş ve siyaset dünyasında saygın bir figür olarak tanınmakta, iş dünyasında ÖZ İnşaat’ın kurucusu ve CEO’su olarak başarılı bir kariyere sahipken, aynı zamanda MHP 28. Dönem İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayısınız. Bu başarıların ardındaki sırları sizinle paylaşır mısınız?

– Öncelikle, benim için başarı sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda toplum hizmeti yapmak, ülkeme ve milletime hizmet etmek anlamına geliyor. İş hayatımda güvene ve kaliteye olan bağlılığım sayesinde ÖZ İnşaat, Bahçelievler ve Kartal bölgelerinde başarılı projelere imza attım. Ancak bunu yaparken asla dürüstlük, etik değerler ve müşteri memnuniyetini göz ardı etmedim.

Siyasi kariyerim de bu değerlere olan bağlılığımın bir yansımasıdır. MHP üyesi olmamın sebebi, Türk milliyetçiliğini teşvik etme, ülkemizin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü savunma ve kültürel mirasımızı koruma gibi değerlere olan bağlılığımdır. Siyasi kariyerim boyunca bu değerleri açık sözlü bir şekilde savundum ve bunlara olan bağlılığım, partimin destekçileri arasında sadık bir taraftar kazanmamı sağladı.

İş dünyasında ve siyasette başarılı olmak için ne gibi özelliklere sahip olmak gerekir?

  • İş dünyasında başarılı olmak için öncelikle disiplinli, hırslı, sabırlı ve inatçı olmak gerekir. İş hayatında karşılaşılan zorluklarla başa çıkabilmek için cesaretli olmak ve risk almayı bilmek de önemlidir. Ancak tüm bunları yaparken dürüst ve saygın bir iş adamı olmak da unutulmamalıdır.

Siyasette ise, özellikle ülkemizin içinde bulunduğu zorlu dönemlerde, öncelikle ülke sevgisi ve millet sevgisi gibi değerlere olan bağlılık gereklidir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir