Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Türkiye Değişim Partisi İstanbul 2. Seçim Bölgesi’nde Genel Başkan Yardımcısı Haluk Şaban Gürbüz öncülüğünde Seçim Koordinasyon Merkezi kuruldu.

Türkiye Değişim Partisi İstanbul 2. Seçim Bölgesi’nde Genel Başkan Yardımcısı Haluk Şaban Gürbüz öncülüğünde Seçim Koordinasyon Merkezi kuruldu.

admin admin -
30 0

            Türkiye Değişim Partisi İstanbul 2. Seçim Bölgesi’nde Genel Başkan Yardımcısı Haluk Şaban Gürbüz öncülüğünde Seçim Koordinasyon Merkezi kuruldu.

Lideri Mustafa Sarıgül olan Türkiye Değişim Partisi’nde İstanbul 2. Seçim Bölgesi’nde Genel Başkan Yardımcısı Haluk Şaban Gürbüz öncülüğünde Seçim Koordinasyon Merkezi kuruldu.

H. Şaban Gürbüz yapmış olduğu açıklamada “ Seçim tarihinin yaklaşmış olması nedeniyle seçim hazırlıklarını daha etkin ve verimli olması adına koordinasyon merkezini kurduklarını, çok yoğun bir katılımın olduğunu, çalışmalarının ilk haftasında Koordinasyon Merkezi’ne bağlı 12 ilçe temsilci ataması gerçekleştiğini ve En kısa zamanda da bölgede bulunan 264 Mahalle için temsilci atamasının da tamamlanacağını öncelikle ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı olsun dedi.

Koordinasyon Merkezi Başkanlığı’na getirilen tanınmış Avukat Aziz Bingöl yapmış olduğu açıklamada;

“ başkanlık ünvanının isminden önce gelmeyeceğini, yaptığı işe inandığını; siyasette çoğalmanın; bilgiyle, sevgiyle, saygıyla ve adaletle olabileceğine inandığını ve başarının formülü olan; Lider, ekip ve projeye sahip olduklarını, kısa zamanda durmaksızın çalışarak halkın hizmetkarı olarak anılacak işlere imza atacaklarını” belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir