Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tuğra Danışmanlık Hizmetleri

Tuğra Danışmanlık Hizmetleri

admin admin -
18 0

Tuğra Danışmanlık Hizmetleri

 İş dünyasındaki kuruluşların sunduğu mal ve hizmetlerin uluslararası kalite standartlarına uygunluğunu ortaya koyan bazı belgelerin alınması satışları artırır, sağlıklı bir büyümeyi garantiler ve ciddi ölçüde prestij sağlar. Bu belgelere örnek olarak TSE belgesi, TSEK belgesi, ISO belgeleri, CE belgesi, helal gıda sertifikası sayılabilir. Bir diğer önemli belgelendirme de marka ve patent tescili olarak karşımıza çıkar.

 Bu tip belgelendirmeler için yetkili kuruluşlara usulüne uygun şekilde başvuru gerekir. Tuğra Danışmanlık tarafından verilen kaliteli hizmetlerden faydalanılarak başvuru sürecinin hızlı ve tam şekilde sonuç vermesi sağlanabilir.

 Marka ve Patent Tescili

 Marka ve patent tescili, bir işletmenin ortaya koyduğu mal ve hizmetlerin başka işletmelerin mal ve hizmetlerinden ayrılmasını sağlar. Tescilli bir markaya ait ürün ve hizmetler artık başkaları tarafından takdir edildiği takdirde çeşitli hukuki korumalardan faydalanılır.

 Marka ve patent seçimi, başvurunun hangi evraklarla nereye yapılacağı, sürecin yönetilmesi, yenileme işlemleri gibi konuya dair her aşamada Tuğra Danışmanlık uzmanları yanınızda olacaktır.

 Helal Gıda Sertifikası

 Gıda sektöründe yer alan işletmeler ürünlerinin İslami koşullarda hazırlanıp alıcıya ulaştırıldığının kanıtı olarak helal gıda sertifikasına ihtiyaç duyabilir. Ülkemizde ve dünyanın her yerinde yaşayan İslami kaideler duyarlı kişilerde bu belgeler güven sağlar. Belgenin alınması ve belgeye uygunluk konusundaki denetimlerin başarıyla geçilmesi için alnında uzman Tuğra Danışmanlık yetkililerinden profesyonel destek alınması önerilir.

 Firmanın çalışmalarına dair bilgiler www.tugradanismanlik.com adresinde yer alıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir