Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tiktok Kimler Kullanır?

Tiktok Kimler Kullanır?

admin admin -
32 0

Tiktok Kimler Kullanır?

Tiktok kullanıcılarının yaşlarına bakıldığında genellikle 14-17 yaş aralığındaki çocukların olduğu görülür. Yani genellikle çok genç bir kitleye hitap eden bir sosyal medya platformudur. Tiktok kullanım kurallarına göre kullanıcılarının 13 yaşından büyük olması gerekir. 18 yaşından küçük olan kullanıcıların da ailelerinden izin almaları ile kullanabilmeleri sağlanmaktadır. Tiktok kullanıcılarının yaşlarının genellikle çok küçük olması videoların yaratıcılıklarının ve özgünlüklerinin fazla olmasına etki eder.

Tiktok kullanıcılarına aynı zamanda tiktoker denir. Bu tiktoker olan kullanıcılar hesaplarının etkileşimlerini ve erişimlerini arttırmak için bazen farklı yöntemler denerler. Bu yöntemlerden bir tanesi de tiktok takipçi satın al hizmeti veren sosyal medya ajanslarından takipçi satın alabilmeleridir. Buradan alınan takipçiler ile hesaplarının takipçi sayılarını arttırırlar. Bu sayede de kullanıcılar birçok insana daha ulaşır ve popüler hale gelirler.

Tiktok Neden En Çok Kullanılan Uygulamalar Arasındadır?

Tiktok dünyanın en popüler uygulamalarından bir tanesidir. Son yıllarda tiktok kullanıcılarının sayılarının artmasının nedenlerinden biri de yaşanmış olan salgınla birlikte insanların evlere kapanmış olmasıdır. Evlerde zaman geçirmek ve eğlenmek isteyen insanlar tiktok kullanıcı hesapları açarak buradan eğlenceli içeriklere ulaşmaya çalışmışlardır. Bu durumda tiktok uygulamasının en çok kullanılan uygulamalar arasında olmasına etki etmiştir.

Tiktok kullanıcılarının popülerliği arttıkça burada daha da fazla kullanıcı hesapları oluşturulmuştur. Bu hesaplar ile birlikte tiktok internet trafiğinde daha da çok tercih edilen uygulamalar arasına girmiştir. İş arayanlar, yardım dileyenler gibi daha birçok şekilde insanların dertlerini paylaşmaları ile birlikte kullanıcılar arasında popülerliğinin artması meydana gelmiştir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir