Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. The Visitor Review Korku Filmi

The Visitor Review Korku Filmi

admin admin -
258 0

The Visitor Review Korku Filmi

Ziyaretçi orijinal adı ile The Visitor Review birkaç türün karışımı olarak filmde ortaya çıkıyor. Bu anlamda korku dolu bir film olması nedeniyle izleyicilerin beklediği gibi bir film olabilir.

The Visitor’ın çalışma zamanının çoğunda işler beklendiği gibi gider. Finn Jones’un Jake gibi karakterler için değilde, on beş dakika sonra neler olduğunu çabucak anlayacak olan izleyiciler için biçilmiş kaftan diyebiliriz.  Ziyaretçi son on dakikası için bazı sürprizler kaydetse de, filmin ölümcül kusuru, bu on dakikanın öncekinden çok daha ilginç olmasıdır. Justin P. Lange tarafından yönetilen ve Simon Boyes ile Adam Mason tarafından yazılan The Visitor’ın başrollerinde Jones ve Jessica McNamee yer alıyor.

Ziyaretçi Filminin Özeti

Ziyaretçi, karısı Maia ile bir dizi trajedi yaşadıktan sonra, babası Edgar’ın ölümünden sonra yeniden başlamak için memleketine dönen Jake’i takip eder. İlk başta her şey pastoral görünür. Harap ama büyüleyici kır evi, onları açık kollarla karşılayan renkli yerliler ve yeni başlama fikri vermektedir. Jake, tavan arasında kendisine benzeyen bir adamın portresini keşfedince her şey hızla kötüye gider. Burada gördüğü portreyi aynı şekilde antika dükkanlarında görmeye başlaması rüyalarına da yansımaktadır. Bazı yerliler onu uyarmaya çalışırlar. Ancak Maia kasabada veba benzeri semptomlar görmektedir. Maia, soruşturmasına devam ederken ve insanlar ölmeye başlar. Böylelikle Maia kocasının akıl sağlığını ve eve gelmesi gerekip gerekmediğini sorgulamaya başlamaktadır.

Ziyaretçi klişelerle doludur, korkudan kaçılmaz ama doğru şekilde yapıldığında affedilebilir. Hiçbir şekilde çığır açıcı değil, ancak Ziyaretçi “kadın büyük bir evde çıldırır” kinayesini bir süreliğine alt etmeyi başarır. Bu sefer çıldıracak olan Jake’dir. Neyse ki, Maia kocasının üst boşluğunu sorgularken ve İncil’deki gibi görünen vebalar kasabayı vurduktan sonra bile, kocasını her şeyin tamamen iyi olduğuna inandırır.

Diğer klişeler, Ziyaretçi’de o kadar kolay yıkılmaz. Çünkü Jake rüyalarında unvanlı ziyaretçiyi görmeye başlar ve başka bir şeyin olabileceğini fark eder. Kimlik krizinin geldiği yer burasıdır. Filmde ziyaretçi ne olmak istediğine bir türlü karar veremiyor.  Filmde nefes alacak fazla zamanı olmayan son yirmi dakikasına itilen bükümden bahsetmek mümkün. Ancak korku severlerin için izleyebileceği The Visitor Review fulltimehdfilmizle.com ile 4k film izle seçeneğiyle dijital ortamda izlenebiliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir