Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tatto Koltuğu

Tatto Koltuğu

admin admin -
36 0

Tatto Koltuğu

Dövme insanlık tarihine bakıldığında en eski iletişim yollarından bir tanesidir. Kimilerine göre tehlikeli bir grubun, kimilerine göre isyanın göstergesi, kimilerine göre sevginin, aşkın ya da aşırılığın işareti. Dövme malzemeleri de bu noktada oldukça önemli. Gerekli dövme malzemelerinin sağlanması ile dövme işleminin konforu artırılabilir, dövme işlemi hem dövmeyi yapan hem de yaptıran bakımından daha keyifli hale getirilebilir. ProBed olarak dövme işlemini daha konforlu ve keyifli hale getirebilmeniz için siz değerli müşterilerimize tatto koltuğu kategorilerisinde pek çok ürün sunuyoruz.

Dövme esnasındaki konfor dövme yaptıran bakımından oldukça önemli bir detaydır. Dövmede kullanılan malzemelerin konforu, kalitesi ve benzeri pek çok etken dövme yaptıran bakımından oldukça önemlidir. ProBed olarak siz değerli müşterilerimize tatto koltuğukategorisinde Elegance-3 modelimiz ile kullanışlılık ve konfor sunuyoruz. Elektrikli motoru ile bu model kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır. Dövme yapılacak alanı elektrikli motor ile istenilen konuma getirerek büyük kolaylık sağlayabilirsiniz. ProBed olarak ürünlerimizin kullanışlılığı ve müşteri memnuniyeti ana misyonlarımız.

Tatto koltuğu üreticifirmalarından biriyiz. ProBed olarak siz değerli müşterilerimize sunduğumuz Elegance-3 modelinde elektrikli motorlar bulunmakta. Bu motorlar sayesinde dövme yapılacak olan alanı istenen konuma getirebilir hem dövme yaptıran hem de yapan bakımından işlemi oldukça kolaylaştırabilirsiniz. Elegance-3 modeli ayrıca antibakteriyel döşemeye de sahiptir. Antibakteriyel özellik öncelikle dövme koltuklarında oldukça önemlidir. Bunun nedeni pek çok kişinin aynı koltukta dövme yaptıracak olmasıdır. Bundan dolayı dövme yaptıracak kişilerin sağlığı bakımından dövme malzemeleriürünlerinizin antibakteriyel özellikte olması oldukça önemlidir. Elegance-3 modeli tamamen yatırıldığında yani, sedye pozisyonuna getirildiğinde uzunluğu 180 cm olmaktadır. Ayrıca bu modelin sırt oturma ve ayak bölgelerindeki genişliği 58 santimetredir. Ayrıca koltuğun elektrikli motorları yani oturma pozisyonu el kumandası ile ayarlanabilmektedir. Sünger bölgesinin ölçüleri ise 40x19x7 santimetredir. Bu sünger bölgesi kol dayama noktasındadır. Oturma bölgesine yerden yükseklik minimum 69 cm maksimum 90 santimetredir. Yani koltuk en asgari 69 azami 90 santim yüksekliğe çıkmaktadır.

Yerli tatto koltuğu üretici firmalarından biri olarak siz değerli müşterilerimize dövme malzemeleri alanında pek çok ürün sunuyoruz. Dövme malzemeleri kategorimize site üzerinden ulaşabilirsiniz. ProBed olarak ana misyonumuz siz değerli müşterilerimize en iyi satın alım ve kullanım deneyimini sağlamak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir