Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. SOSYETİK DAMAT SABANCI AİLESİNDEN DUDAK UÇUKLATAN TAZMİNAT İSTİYOR

SOSYETİK DAMAT SABANCI AİLESİNDEN DUDAK UÇUKLATAN TAZMİNAT İSTİYOR

admin admin -
25 0

Ünlü iş adamı Kaya Sabancı’nın küçük kızı Gizem Sabancı ile Ankaralı iş adamı Yılmaz Helvacıoğlu’nun iç mimar olan oğlu Koray Helvacıoğlu, 11 Eylül 2020 Kaya Sabancı’nın Bodrum’daki evinde yapılan törenle evlenmişti.

Çiftin iki yıl sonra Yılmaz Kaya isimli çocuğu doğdu.

Ancak Gizem Sabancı 3 yıl önce evlendiği Fuat Koray Helvacıoğlu’ndan “kocam zengin kadın avcısıymış meğer” diyerek Temmuz 2022’de boşanma kararı almıştı.

Gelelim işin aslına;

Evli kaldıkları süre boyunca Sabancı ailesine ait Zorlu avmde bulunan dairede yaşayan çift yaz tatillerini de yine Sabancı’ların Bodrum Mandarindeki evde geçirmişler. Bununla da kalmamış; Gizem Sabancı babasının evinde yapılan düğünün masraflarının bile çoğunu ödediği gibi ailenin tüm yaşam giderlerini de ödemeye devam etmiş.

DAMAT LÜKS HAYATA FENA ALIŞMIŞ

Sosyetede dilden dile dolaşan söylenti ise damat Koray Helvacıoğlu’nun alıştığı lüks hayatı devam ettirebilmek için eski eşi Gizem Sabancı’dan 10 milyon TL tazminat talep etmesi. Yani görünen o ki Damat Koray Helvacıoğlu her ne kadar sosyal medyada pahalı tatillere hala gidebildiğini gösteren paylaşımlar yapsa da işin aslı öyle değilmiş.

Gizem Sabancı ne tazminat ne de nafaka istemezken damat Koray Helvacıoğlu 5.000.000 TL maddi 5.000.000 TL manevi tazminat istiyormuş.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir