Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sağlık Soru Cevap Portalı!

Sağlık Soru Cevap Portalı!

admin admin -
29 0

Sağlık Soru Cevap Portalı!

Doktor soru cevap sitesi, doktora online soru sorma sitesi, sağlık platform sitesi Sağlık ile ilgili karşılaştığınız sorunlar hakkında online olarak danışabileceğiniz, kafanıza takılan soruları anında sorup cevabını öğrenebileceğiniz bir sağlık platformu arıyorsanız adres:

www.hastalarsoruyor.com olacaktır.

Bu sitede ayrıca sadece doktorlara soru sormuyorsunuz, aynı zamanda sizin ile benzer sorunları
yaşayan, daha önce aynı sıkıntıları çekmiş kişilerin deneyimlerinden de yararlanmak mümkün.
Örneğin mide endoskopisi yaptıracaksınız diyelim.

Elbette doktorunuz ya da hastane size bu konuda bilgi vermiştir. Ancak bir de daha önce endoskopi uygulanmış olan kişilerden bu işlemi dinlemek isteyebilirsiniz.

  • İşlem sırasında ağrı oluyor mu, olmuyor mu?
  • Ne kadar sürüyor?

gibi sorular aklınıza takıldı ve o an doktorunuza ulaşamadınız. Hastalar soruyor sitesinde daha önce endoskopi yaptıran kişilerin yorumlarına göz atabilirsiniz, bu konudaki soru ve cevaplara bakabilirsiniz ya da böyle bir kişi ile özelden görüşebilirsiniz.
Bu platformda sağlık soru cevap, bilgi ve deneyim paylaşım sitesinde sağlık konuları kategorize edilmiş bir şekilde bulunmakta. Aradığınız bir konuda daha önce sorulmuş hasta soruları ve cevapları, sık sorulan sorular ve cevapları, doktor tavsiyeleri, makaleleri kolayca bulmak mümkün. Sitenin en önemli özelliği soruların ve cevapların kıs ve net olması, aradığınız sorunun cevabını ararken sizi yormaması.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir